Bilgisayardan anlayanlardan yardım lutfen...

Arkadaslar Allah sizden razı olsun,gonlunuze gore motoru versin(sularseller,tundzday.. ve diğer yardımcı olan arkadaşlar).Hallettim.Bende F tusu ile değil Del tusu ile giriyor biosa.Çok çok sagolun çok teşekkür ederim.Dosyalarımı kurtardınız cok tesekkürler.:queen:

Şimdi gördüm bi önceki mesajı işin hallolduysa süper sevindim.Rica ederim iyi akşamlar. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:25 ----------

iyi okuyun. hemen işin kolayına kaçmayın format at felan.
onu dedem de yapar...
arkadaşın mühim dosyaları var kurtarması gerek.

dostum en kötü ihtimalle harddiskini sökersin başka PC ye takarsın.
http://www.bydigi.net/bilgisyar-donanim-destegi/163129-master-slave-ayari-nedir-nasil-yapilir.html
şurdaki gibi master/slave ayarını yaparsın.
sen başka PC ye takacağın için HDD yi slave yaparsın.:cat:

Evet buda başka bir seçenek. :cat:

ufak bi bilgi.. F2 yada F10 (markaya göre değişebilir)tuşuyla laptop ların biosuna girilir masaüstü pc lere delete tuşuyla.

Dostum biLgilerini kurtardigina sevindim.
C ye sakin sarki film yada herhangi ozel bi disya depolama. C sistem icindir. Yani windows oraya kurulur, programlar oraya kurulur. Ama ozel dosyalarini D ye depola. Ki format atildigi zaman C ye yani windows un oldugu yere format atilir. D ye depoladin bilgiler bisey olmaz.
Ayrica masaustu ve belgelerim klasoru C de dir. Oralara kendi ozel onemli dosyalarini depolama.
Kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar