- Konu Yazar
abicim yine yanlıyorsun 1.si atarlanmıyorum anlamış oldugun yanlışlıgı düzeltmeye çalısıyorum atarlanmak demek degil buBirader bu ne atar, bir şey demedik ki? sen kafanı bu detaylarla doldurmuşsun kafam bulaşık suyuna döndü kendin diyorsun. Motosiklet kullanmayı biliyor musun, bilmiyorsun. Öğrenmen gereken sadece bu. Forumda bir konu açayım herkes faydalansın gibi ulvi bir görev edinmene gerek yok. Foruma gelen sorusunu sorar bir iki gün gündemde kalır sonra konu forumun tozlu sayfalarının arasında kaybolur. Takip ediyorsan bunu anlamış olman lazım. Şu yazdığın paragrafı bir dönüp kendin okudun mu acaba? noktalama işaretleri kullanmamışsın bunu okuyan paragrafın yarısında kopar gider. Kime neyin faydasından söz ediyorsun?
2.si ben 1 haftadır arıyorum bu sordugum soruları hiç biryerde adam akıllı bilgi yok ilk mesajımı okursan anlarsın 1800 tl maaş alan ama bu işe gönül vermiş dar gelirli ama heveslşi biriyim dedim gidipte yzf r125 yada r25 in görünüşüne bakıp 15 17 bin tl para verip motoru alıp üstüne binmeden daha 5 bin lira masraf çıakrınca motora binmeden bu işten sogunca senin sahiplenmiş oldugun ulvi görev gereki bu formlardaki bilgi mesajlarını balştalamak işine yarıycak mı ?
3.sü "hııı şuraya bi konu açıyımda hııııııhaahah iki mesaj yazsınlar bi işe yarasın hıııaaaa" tarzı bişeymi sandın beni konu tozlu sayfalarda nasıl kayboluyosa olsun ama yeterki şurada motor bilgisi olan iki kişiden ben birşey ögreneyim yarın birinin ihtiyacı olur belki karşıma çıkar ona reklam yapıcama bi kaç bilgi veririm
4.sü motosikletten kastın ne ben motosiklet sürmeyi biliyorum yine ilk mesajı okumamışsın
5.si evet noktalama işaretlerine dikkat etmiyorum zaten bu konuyu okuyan İNSAN benim yazdıklarımdan bilgi edinmiyecek benim sordugum soruların cevaplarından bilgi edinecek o yüzden benim tdk ya uyarak mesaj yazmama gere kyok ama bunu düşünmen iyi olmuş
6.sıda az öncede dedigim gibi kime neyin faydası olacagını sen bilemezsin işine gelmiyosa yazma formda başka konuları takip et mesela bak bi kardeşimiz eşi ile birlikte gece 12 de bi kaza yapmış forma yazmıştı üstündeki ekipmanların markasını yazmıs kaza görüntüsünü koymuş neo oda reklammı yapıyo şimdi ben kazayı gördüm adamın yaralarını gördüm üstündeki aksesuarın markasını gördüm dedim demekki bu düşmeye x marka kask yetiyo abi eldivende a marka olsun bak baya saglammıs
neyse dar görüşlü olma dostum bilgi herzaman degerlidir nerede olursa olsun ister tozlu raflarda ister internet sayfalarında elbet birinin bi işine yarar bişey bilyiorsan paylaş bilmiyorsan vaktimi boşa alma iş yerinden yazıyorum birsürü işim var acele yazıyorum o yüzden yazım biraz bozuk ola bilir kusura bakma