- Konu Yazar
merhabalar abilerim benim motorun benzini çok az kalmıştı (motor deponun dibini kullanıyordu). bi benzin almaya gideyim dedim benzinlikle evin arası 1.5 km zaten. derken babamın korona testi pozitif çıktı. 10 gün eve hapsolduk. 6. gün bi inip çalıştırdım motoru 5 dakika falan çalıştı sonra geri durdurdum maksat motor 10 gün yatmasın bi çalışsın
neyse bitti bizim izolasyon süresi. ilk iş benzin almaya gittim benzinliğe son 400 metre civarı var teklemeye başladı motor gaz veriyordum devir yükselmiyordu. son 200 metre kala motor durdu. kaldım orada. Topcasede kilit vardı kitledim motoru bi direğe.
şansıma şişe toplayan bi abi geçiyordu bir tane bidon rica ettim sağolsun seçti en temizini verdi.benzinliğe kadar yürüdüm ama emir varmış bidona benzin vermiyorlarmış.(il adana olunca tabi)insanlar bidona benzin alıp patlayıcı,molotof falan yapıyormuş.
ama dizel verebilirlermiş dizelden patlayıcı yapılamıyormuş.
ben döndüm motora itekleyerek geri getirdim.(ağzımda küfürler).öyle aldım benzini.
boşu boşuna macera oldu bir daha benzini bu kadar azaltmam.
neyse bitti bizim izolasyon süresi. ilk iş benzin almaya gittim benzinliğe son 400 metre civarı var teklemeye başladı motor gaz veriyordum devir yükselmiyordu. son 200 metre kala motor durdu. kaldım orada. Topcasede kilit vardı kitledim motoru bi direğe.
şansıma şişe toplayan bi abi geçiyordu bir tane bidon rica ettim sağolsun seçti en temizini verdi.benzinliğe kadar yürüdüm ama emir varmış bidona benzin vermiyorlarmış.(il adana olunca tabi)insanlar bidona benzin alıp patlayıcı,molotof falan yapıyormuş.
ama dizel verebilirlermiş dizelden patlayıcı yapılamıyormuş.
ben döndüm motora itekleyerek geri getirdim.(ağzımda küfürler).öyle aldım benzini.
boşu boşuna macera oldu bir daha benzini bu kadar azaltmam.