ooo sen yenisin galiba 500 cc scooter bile var peugeot 500 markasıda:cat::cat::cat:
hmm doğrudur scooterlerle fazla aram yok sadece 150 zatı biliyodum en yüksek performans.. peugeotlarada göz atarım :cat:
ooo sen yenisin galiba 500 cc scooter bile var peugeot 500 markasıda:cat::cat::cat:
burda her konu uzar gider gerekirse 2006daki topicler bile hortlatılır
maksat hem zaman geçirmek hemde birşeyler paylaşmak..
burda scooter ve cruiserleri tercih etmişler değerli bayan kovboylar:cat:
yukarda ise Suzuki gs 500 gerçekten çok yakışmış..
dediğim gibi bence en çok cruiser yakışıyoo
Helal olsun polis ablama büyük marifet bu canavarı kullanmak..:rendeer:
scooter'li ablalarımda çok tatlı
Honda varadero sanırım bu motosiklet..
Bunlardan korkulur abi ne diyim :queen:
Anlaşılan hertür motosiklet yakışıyo, aslında bu topic yararsız kadınlar akıllıdır hangi tarz motoru alcanı bilir wuaaa :queen:
Ama erkekler daha akıllı çünkü yakıtı en az yakan motoru alırlar. :queen:
arkadaşlar biraz daha uygun fiyatlı bi şeyler söylesenizalabileceğim fiyat en fazla 2500tl.. bi de tavsiye ettiklerinizin fiyatlarını bildiğiniz kadarıyla yazarsanız çok sevinirim..teşk
2500 ytl ye alınabilcek en güzel makine bence:cat:
başlığa bakıp da acemi sanmayın beni lütfeniyi motor kullanırım
haziran 2006 da A2 ehliyetimi aldım,mondial 150 ilk motorumdu :farao: ama benim gözüm hep vitesli motorlarda.. :queen:
ybr 125 kullandım ve şimdi satın almayı düşünüyorum ama piyasası hakkında hiç fikrim yok! ne tavsiye edersiniz kardeşinize?alırken neleri göz önünde bulundurmam lazım ve fiyatı,modele göre ortalama ne kadar? teşekkür ederim şimdiden:rendeer: