bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda her konu uzar gider gerekirse 2006daki topicler bile hortlatılır :p
maksat hem zaman geçirmek hemde birşeyler paylaşmak..

burda scooter ve cruiserleri tercih etmişler değerli bayan kovboylar:cat:

yukarda ise Suzuki gs 500 gerçekten çok yakışmış..

dediğim gibi bence en çok cruiser yakışıyoo :p

Helal olsun polis ablama büyük marifet bu canavarı kullanmak..:rendeer:

scooter'li ablalarımda çok tatlı :p

Honda varadero sanırım bu motosiklet..
Bunlardan korkulur abi ne diyim :queen:

Anlaşılan hertür motosiklet yakışıyo, aslında bu topic yararsız kadınlar akıllıdır hangi tarz motoru alcanı bilir wuaaa :queen:
Ama erkekler daha akıllı çünkü yakıtı en az yakan motoru alırlar. :queen:

fotolara bi güncell gsr ile karıştırmışm bu arada özür ( scooterlerle ilgilide hiç bi bilgim yok araştırmamıştım k.b ).....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Son düzenleme:
Bence bayan rock müzik seviyorsa genellikle chopper cruiser çok yakışır. Eğer pop müzik falan dinliyorsa istediğini alabilir:p ayrıca bütün şarkılar ayrı güzeldir..

Bayana en çok cruiser yakıştırıyorum.

Özlem arkadaşımız neye karar verdi acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pembe renki Today ,çok güzel yakışır.:mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
2 ay geçti , hala karar veremedimi :)

hala yardım peşindeyiz de acaba ablamız naptı hiç ses soluk vermiyor:) belki geziodur şuan biz şunu al derken:mrgreen:

hayabusa en uygunu:p

img9079cu2.jpg

ybr 125 sıfırı 3 milyar civarı ikinci el 2 milyar civarı
ama tavsiye etmem o motorlar yola tam oturmuyo ben bikaçkez kullandım
hiç tavsiye etmem

arkadaşlar biraz daha uygun fiyatlı bi şeyler söyleseniz:( alabileceğim fiyat en fazla 2500tl.. bi de tavsiye ettiklerinizin fiyatlarını bildiğiniz kadarıyla yazarsanız çok sevinirim..teşk

2 . el tvs apachı al derım cok saglam motor ve rahatca ogrene bılırsın ılk zamanlar serı oldugundan kalkısları zorluk yasaya bılırsın ama alısırsın

bence senın tipine en uygun motor yamaha dt 125 R :) fıyatıda uygun sayılır 2 zamanlı ıyı kacar guzel makınadır madem acemıde degılsın kullanırsın :D

+ yukardaki pembe motoru tubis gormesın :D

Son düzenleme:
başlığa bakıp da acemi sanmayın beni lütfen:) iyi motor kullanırım:p
haziran 2006 da A2 ehliyetimi aldım,mondial 150 ilk motorumdu :farao: ama benim gözüm hep vitesli motorlarda.. :queen:
ybr 125 kullandım ve şimdi satın almayı düşünüyorum ama piyasası hakkında hiç fikrim yok! ne tavsiye edersiniz kardeşinize? :) alırken neleri göz önünde bulundurmam lazım ve fiyatı,modele göre ortalama ne kadar? teşekkür ederim şimdiden:rendeer:

merhaba, ybr 125 sizin için uygun görünüyor. 2500 tl bütçenizle alınabilecek en iyi motosiklet, kendisini ispatlamış ve sizi üzmeyecek bir motosiklet. umarım 2500 liralık bütçenize ek olarak koruyuculara da para ayırmışsınızdır.

Sana Bir Şey Söylücem:

Ne Alırsan Al Ama Uyumlu Olsun...

Sende Belirli Bir Yaşa Gelmişsin Ne Yapıp Ne Yapmıyıcağını Ben Sana Söyleyemem Fakat Tavsiye Edebilirim.Herkesin Zevki Farklıdır Mesela Benim Param Olsa İleride Eşime Racer Bir Motor Asla Almam Çünkü Sürüş Pozisyonu Değişik Geliyor Bana.Kadınlara Cruiser Motor Daha Çok Yakışıyor.Daha Asil ve Daha Gösterişli Duruyor.

Not:Bunlar Benim Şahsi Düşüncelerim Kişiden Kişiye Değişebilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bu nedır arkadaslar her tavsiye ısdeyene aynısını yapıosunuz cbf kullanan cbf dıo ybr kullanan ybr dıo 2500 lımıt var dıo ablamız siz gsxr 600 f 650 bılmem ne tawsıye edıosunuz choppercı ılla chopper al dıo endurocu enduro al dıo :D ben motorcuların objektıf olma yetenegını kaybettıgını dusunmeye basladım cunku herkes bındıgı motora aşık ya bugune kadar cbf cbf dıe her başlıkda cbf yı oven g.bereket kardese ne demelı sımdıde apache dıor hangısıne inancaz sımdı :D onu bunu boswerınde ybr iyi motor hoş motor ama artık tofaş gibi bişi oldu be butun kuryecılerde ybr benım tavsiyem ablamız madem motora bınıo bırazda dıkkat cekıcı olmalı 2500 lıralık motor dıe ılla kurye motorumu alsın abla ben sana derimki o fiyata cok guzel bı apache bulursun forumdakı bazı arkadaslar Tvs apacheyı bılmedıgı icin cın malı fln sanıo galıba ama hem gorunus hem performans hem yakıt tuketımı yedek parca. servis hepsınde apache agır basıyor cbr 125 desen onunda masraflarının altından kalkılmaz 2 motor parasıda kazasına arızasına harcarsın gene sen bılırsın ama ankaradada su an 2 tane apache serwisi var bi incele derim

Keeway superlight 150 ye bakmanızı tavsiye ederim, fiyat olarakta görüntü olarakta yakışır ama chopper tarzı seviyorsanız eğer, özellikle krem rengi...

bence

özlem 2000-2500 güzel bir YBR gider sana güle güle kullan gezilere gel,bak diyeceksin iyi imiş diye.K.i.b......:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar