bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende motosiklet alacam
"Bi erkeke ne tarz motor tavsiye edersiniz?"
önce motoru belirleyeyim dedim, ben V motor seviyom boksör motorda güzel duruyo, kasayı sonra belirleyecem :p

honda cbf 150 şiddetle tavsiye ediyorum cbr 125 ten fazla yakışıyo lüleburgazda birisinde görmüştüm :)

cbr 125 bir erkekte çok kötü gözüküyor ama bayanlarada bir okadar yakışıyor geçenlerde bakırköy adliyesinin yakınlarında gördüm ince narin bir bayanda çok yakışmıştı gerçekten boyut olarak bir bayının kullana bileceği çok hoşve estetik bir motor cbr 125 şiddetle tavsiye ederim.

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim , fikirlerinizi paylaştığınız için,karar verdiğimde müjdelerim size:)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Masallah 6 sayfa cvp yazılmıs, bazı arkadaslar bu soruyu sorunca 'forumda arat kardesim bi dünya cvp verildi buna' deniyor niyeyse .. (duruma uygun smile bulamadım)

Geçen gün YBR 125 City'e oturdum, kendi motorumdan sonra harika geldi ki motorumdan çok memnunum. İlk motorunuz olacaksa fazla düşünmeden alın YBR'yi.

teşekkür ederim ama böyle bi şey alacağıma hiç almamayı tercih ederim :pale:

::plus1:: bizim sucudada var ben hayatımda onun kadar tipsiz bi motor görmedim bide abla sen sıfır bişey ara çünki vitesli motorlarda hele ki hacmi küçükse sürekli redline na giriyolar böle motorlardadanda uzak durmak lazım sen sıfıra yönel bende tavsiye ama sen bilirsin genede

Ben olsam, sahibinden.com'a girerim, elimdeki bütçeyi ve hayatta istemediğim motorları eleyerek bir kriter oluştururum. Karşıma çıkan listedeki motorları, üretici sitelerine girer incelerim, fotoğraflarına bakarım, performans vs okurum. Genel olarak şikayetleri nedir araştırırım (her motorun bir şikayeti vardır, çok ta önemli değil zaten, yedek parça, servis, vs fiyatlarını gözden kaçırmamak lazım). Bu şekilde biraz vakit geçirdiğimde 1-2 hafta kadar, gece yattığımda rüyama hangisi giriyorsa ona odaklanır ve motorla ilgili her türlü bilgiye sahip olur ve ona ulaşmak için neler gerekiyorsa başlarım adımlara.

Tabi bu ben, sizi bilemem :)

valla bu yazıyı ben yazsam ikinci cevap verilmezdi bi bayan yazınca neler oluyor allahalalah vay be :silent:

tekrar sölüyorumm bayana cbf - ybr falan filan böyle ince motorlar qitmezzzz....
racing - cruiser - scooter en ideali.. 2 kuruş az yakcan diye abes durmanın anlamı yok motorun üStünde bin cruisere! hem fiyakalı hem rahat hemdeee kullanışı en kolay motorlardan :).... 120yi çok rahat bulurSun ve niCe to mite you diyorum abiCim herkeSe ::stretche

honda cbr 125 bence bayanlara çok yakışıyor.

erdem abim bana da çok yakışır demiştin yhaa:p bak üstüne binip resim çektirdim yakışmış demi:mrgreen: bende ablama da yakışır çok zarif bi motor ve dayanıklı

tamam kızma yardımcı olayım:cherry:
2500e temiz cbr 125 var:cat:

huceyn kardeş 2500 e nerde temiz cbr 125 var allah aşkına:mrgreen: 2 aydır piyasasını takip ediorm 3500 sabit fiyat o makinanın.2500e kanuni racer 200 var o uygun olur anca.yedek parçası da bol:cat:

cbr 125 honda'nın Ankara bayisinden sordum..5,510TL+210TL plaka ve ruhsat işlemleri ile 5720 :) sıfırın fiyatı bu...

ablam bende bugün sordum 4710+200 küsürat plaka için =5000 dedi adam. sahibinden.comda reklam verio bu bayi.online satışı falan da var:mrgreen: burdan kargo yaparıs sana:cherry::cherry::cherry: şaka bi yana sen 2 el temiz bi cbr 125 kolla en güzeli o bi bayan için

Son düzenleme:
benim tavsiyem cruiser olur çin malı bile olsa yakışır diye düşünüyorum ama arora falan olmasın ben pek beğenmiyorum aroraları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar