bence bmc
eski reklam geldi aklıma birden
eski reklam geldi aklıma birden
Erkegin kullandigi her motoru bayanda kullanir bence bir ayrim olmasi cok yanlis.
"Bayana x tarz motor (ki bu da genelde scooter oluyor) uygun düşer." sözü "bu cümledeki mantık hatasını bulun" sorusunun altına örnek olarak konulacak kadar saçma bence. Cinsiyet vb.ne uygun düşen motor tarzı yoktur; kişinin kendisine yakın bulduğu-kullanmaktan daha bir haz alacağı motor tarzı vardır ancak. Onu da doğal olarak dışarıdan birileri değil de deneyip gördükçe ancak o kişinin kendisi karar verecektir.
2500 TL'ye ancak YBR 125 ya da CBF 150 alabiliyor olmanız hiçbir dezavantaj oluşturmuyor. İlk kez vitesli motor sahibi olacak bir kişi için para sorunu olmasaydı da zaten önerilebilecek en iyi iki motor herhalde bu ikisi olurdu. Tarzınızı belirlemek için de acele etmeniz gerekmez. 1-2 yıl motorunuzun keyfini çıkardıktan sonra tarzınız şu ya da bu tarz motorların sizde özel bir ilgi uyandırmasına yol açarak kendini belli edecektir.
:queen::queen: aye tanımaz kankahatun genelde kombine makas attıgı için görmemiştir
![]()
Bence bayanlar vitesi olan her seyi cok daha iyi kullanır.... baylara göre.
Yanlış anlaşılmasın dikkat bakımından demek istedim
bence alacağın motoru seçerken
1-Motor bir aşk işidir...beğenmediğin bir motora binme derim keyif almazsın...
2-çin malı-kore malı abuk subuk motorumsulara binme..biraz sabret para koy bir kenera adam gibi bir motor al derim....
3-Başlangıç motoru..yok bayansın..yok yeni başladın scoterla başla sonra vitesliye geç muhabbeti boş laf...ciddi bir eğitim tavsiye ederim alma imkanın varsa..ankara yada istanbul dışındaysan zor tabi..işi bilen birisinden öğrenirsen kendi yeteneklerinin farkına vardıktan sonra...şu soruyu cevapla ve motorunu seç....Ben bu motora binme işine ve bindiğim motora saygı duyuyormuyum...o zaman her motor senin motorundur....
Sevgiler
(Bu arada çok ukelalık ettim galibakusura bakma)
bence cbr125 alacağına ybr almalısın malum cbr ın parçası çok pahalı allah korusun en azından seleden düşme durumunda bile bir scooter alacak kadar masraf çıkaracak kanısındayım yinede sizin tercihiniz...
Saygılar...