bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cbf150 derim. ben cok araştırdım herkes memnun. üstelik gezi yazılarında 11 cbf cınarcık yolunda diye başlık var. zaten o fotoragları görsen makinenin ne kadar dayanıklı olduğunu görörsün.

Selam,

Öncelikle sizi tebrik ederim motor kullandığınız için, ne motor kullanırsanız kullanın ama mutlaka kullanın. Bu işinde her işte olduğu gibi kaliteli ve saygın hale gelebilmesi için mutlaka bayanların elini atması lazım.Tekrar tebrik ederim.

ben kendimce hyo gt 250 R ları çok yakıştırıyorum bayanlara kalıplı ve gösterişli motor fiyatı birazcık tuzlu ama hem ilk başlayanlara göre hemde hızı çok sevenlere göre bi motor diyebilirim 2.el fiyatı 6-7 civarı ama motor hakediyor o parayı BENCE ;)
örnek :http://www.sahibinden.com/super_bis...zulursun_-21WQQaXQQ11677227WQQpXQQdisplayitem

para sorun olucaksa bu da güzel motor şahsen yaz mevsiminde bunun siyahından alıcam bitane sıfır fşiyatı zaten 3900 :D
http://www.sahibinden.com/cook_temi...37096WQQpXQQdisplayitem&keyword=honda cbf 150

Son düzenleme:
ben kendimce hyo gt 250 R ları çok yakıştırıyorum bayanlara kalıplı ve gösterişli motor fiyatı birazcık tuzlu ama hem ilk başlayanlara göre hemde hızı çok sevenlere göre bi motor diyebilirim 2.el fiyatı 6-7 civarı ama motor hakediyor o parayı BENCE ;)
örnek :http://www.sahibinden.com/super_bis...zulursun_-21WQQaXQQ11677227WQQpXQQdisplayitem

grçekten süper motormuş ilerde motomu değiştirirsem tercihim ilandaki hyosung gibi yada ta kendisi olabilir :)

süper ya konu uzamış gitmiş..işte yardımsever mt ailesi..
ladies first.. :D :D

ladies first ????

yanlış anladın sen bizi kardeş hem MT ailesi ni biliyorsun hemde ladies first diyorsun yakışmamış

:rendeer: merhabalar.
valla ben kendim kullanıyorum diye sölemiyorum cbr 125r gercek anlamda ideal yakışılı :p kaliteli bi motosiklet. bide üzerinde bi bayan olunca arkadaşlarında söylediği gibi çok hoş duruyor. sıfırı biraz pahalı gelebilir. 2. el az km de sıfır ayarında 3000-3500 arasında mutlaka bulursun. sahibinden com da araştır kolay gelsin.

ladies first ????

yanlış anladın sen bizi kardeş hem MT ailesi ni biliyorsun hemde ladies first diyorsun yakışmamış

yok dostum yanls anladn sen amacım öle ufak bi espri yapmaktı yanlıs bi izlenim verdiysem affola.. :pale:
tabiki mt ailesine saygımz sonsuz zaten üye olma sebebimzde bu ailenin bi ferdi olmak istemek..haksızmıym.. :)

süper ya konu uzamış gitmiş..işte yardımsever mt ailesi..
ladies first.. :D :D

burda her konu uzar gider gerekirse 2006daki topicler bile hortlatılır :p
maksat hem zaman geçirmek hemde birşeyler paylaşmak..

burda scooter ve cruiserleri tercih etmişler değerli bayan kovboylar:cat:

yukarda ise Suzuki gs 500 gerçekten çok yakışmış..

dediğim gibi bence en çok cruiser yakışıyoo :p

Helal olsun polis ablama büyük marifet bu canavarı kullanmak..:rendeer:

scooter'li ablalarımda çok tatlı :p

Honda varadero sanırım bu motosiklet..
Bunlardan korkulur abi ne diyim :queen:

Anlaşılan hertür motosiklet yakışıyo, aslında bu topic yararsız kadınlar akıllıdır hangi tarz motoru alcanı bilir wuaaa :queen:
Ama erkekler daha akıllı çünkü yakıtı en az yakan motoru alırlar. :queen:

Son düzenleme:
bence de en mantıklısı cbf150. ama motorun ne olursa olsun, gözünü seveyim diğer bayan sürücüler gibi bayma:p

....................................................................................................

yaa siz gerçek misiniz?:mrgreen:

:queen::queen::queen:

Yukardaki motor sanırım gs 500 sanırım:silent:.
Gsr değil

Büyük hacimli scooterda suzuki burgman 650cc, ondan daha büyük olarak gilera çıkardı 850cc

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar