cbf150 derim. ben cok araştırdım herkes memnun. üstelik gezi yazılarında 11 cbf cınarcık yolunda diye başlık var. zaten o fotoragları görsen makinenin ne kadar dayanıklı olduğunu görörsün.
cbf150 derim. ben cok araştırdım herkes memnun. üstelik gezi yazılarında 11 cbf cınarcık yolunda diye başlık var. zaten o fotoragları görsen makinenin ne kadar dayanıklı olduğunu görörsün.
sence ne uygun. keşke fikir verseydinde bayan arkadaşımıza yardımcı olsaydın
ben kendimce hyo gt 250 R ları çok yakıştırıyorum bayanlara kalıplı ve gösterişli motor fiyatı birazcık tuzlu ama hem ilk başlayanlara göre hemde hızı çok sevenlere göre bi motor diyebilirim 2.el fiyatı 6-7 civarı ama motor hakediyor o parayı BENCE![]()
örnek :http://www.sahibinden.com/super_bis...zulursun_-21WQQaXQQ11677227WQQpXQQdisplayitem
bi bayana 250 lik bir scooter gider başka gitmez
ladies first ????
yanlış anladın sen bizi kardeş hem MT ailesi ni biliyorsun hemde ladies first diyorsun yakışmamış
süper ya konu uzamış gitmiş..işte yardımsever mt ailesi..
ladies first..![]()
![]()

....................................................................................................bi bayana 250 lik bir scooter gider başka gitmez
ilk defa duydum desem yalan olmaz sanırım 250 cc lik :silent:
En fazla zat 150 ler var biliyordum
ilk defa duydum desem yalan olmaz sanırım 250 cc lik :silent:
En fazla zat 150 ler var biliyordum
....................................................................................................
yaa siz gerçek misiniz?:mrgreen: