Bi arkadasa cevap....

Normalde hıc sevmedıgım muahbbetlerdır ama cok atıp tutuyolar banada yapmadıgım bısı yaptırdılar yanı :p

Zaten bı ıddamızda yok altı ustu skuter

zor yapar 100 km bayır aşağı ruzgarı arkana alırsan belki

Buda rüzgarlıgın arkasına yatarak hız denemem gece cektıgım video da var onda tam 140 a oturuyor ( demıyorum kı 140 gıdıyor olcumlerımıze gore araba ıle 10-15 km cıvarı fazla gosterıyor ) ama bunda onden bıraz ruzgar vardı ancak o kadar gıttı :)

Bu youtube acabılenler ıcın eger gecen verdıgım pro kuruluysa eger..

[YT]2db-4LdW2Ps[/YT]

BUda acamayanlar ıcın google video.

[GV]4146539054846605852[/GV]

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yani tahminim sern orda 115 -120 max gibi bi hız yapıyorsun:cat:

kardeş senin videoyu izledim allah kaza bela vermesin ama kızmaca darılmaca yok sadece kendi yorumumu söylicem. Benim motor da çin malı ama videoda izlediğimde hani yolun akışını çekmişsin ya işte o benim motorun anca 100 km hızı benim ibre 10 km fazla gösteriyo yani ibremin 110 filan aşağı yukarı tahminim bu. saate 90 km hız saniyede 25 mt yol demektir içinden say seksensekiz diye bakalım saniyede 25 mt fazla yol alıyomusun. çektiğin videoda saniyede 25 mt anca yol alıyosun. Benim motorda saatte 100 km hızla giderken yol akmaya başlıyo seksekiz diyene kadar otobanda ikidirek arasının yarısını geçmiş oluyom.

Son düzenleme:
kardeş senin videoyu izledim allah kaza bela vermesin ama kızmaca darılmaca yok sadece kendi yorumumu söylicem. Benim motor da çin malı ama videoda izlediğimde hani yolun akışını çekmişsin ya işte o benim motorun anca 100 km hızı benim ibre 10 km fazla gösteriyo yani ibremin 110 filan aşağı yukarı tahminim bu. saate 90 km hız saniyede 25 mt yol demektir içinden say seksensekiz diye bakalım saniyede 25 mt fazla yol alıyomusun.

ilk fırsatta denıyecem tesekkur ederım :rendeer: ancak o yolu gosterdıgımde gazı bırakıyorum bı mıktar ve kalktıgım ıcın ruzgar vuruyor orda hızım dusuyor ondan ogle gozukmus olabılır...Benım sadece test ettıgım araba ile oldu onda da baktıgımızda 10-15 km gıbı bısı fazla gosterıyordu...Zaten yolu cekerken dınlersen motorun sesı baya azalıyor....

Son düzenleme:
Kesınlıkle zaten ımkansız 140 saka gıbı bısı olurdu :mrgreen: sanırım max 110-115...

en yakın zamanda bende çekicem bir video inş ama benimkisi vitesli olduğundan kara kara düşündürüyo nasıl çekicem diye. Malum vites atmak gerekiyo kamera aparatıda kamerada yok. Ama çektiğim videoda 120 km hızın üstüne çıkmıcam Çünki rüzgar acayip etkiliyo o süratlerin üzerinde

ibrede sapma var bi ara başka bir motorla yan yana dene..
100 ü geçtiğini sanmıyorum :)

ya ne onemi var 120 yada 140 yapmasının yapıosa ne guzel kardeşim yapmıosa sanane nie bukdr dert edersiniz anlamam ben 1sene scooterımla 115i gecemedim gkn aldı 125 gordu eyw dedim

onemli olan nekdr hız yaptıgı diil nekdr cabuk o hıza ulastıgı benim için cunku 2-3km gttikten snr yavas yavas hızlanırken 120-140 arasında hiç fark yok sonucta cin malı motorlar gostergesinden motoruna kadar herseyleri bi garip

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birazdan kilitlenir bu başlık :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bende arn 150 vardı ibre 100 gösterirdi ama gps im 87km :mrgreen:

birazdan kilitlenir bu başlık :)

Kitlenecek bı durum yok arkadasım :cat: :mrgreen: :rendeer: ibrenızde en fazla kacı gordunuz baslıgı duruyorsa buda durur hem burda agım sahım ıddalarda yok sadece bi video ve her kez fıkrını solemıs bende merak edıyorum dogrusu gercekten kac gıdıyo GPS olsa valla deneyecem :queen: Ben sadece 100 u yaptıgnı hatta az da olsa gectıgını dusunuyorum zaten ıddaa edemes kımse o motor 135 gosterırken 135 yaptıgını o bısıyın mantıgı zaten yok :cat: ben sadece arkdasın yokus asagı olsa ve arkanada ruzgarı alsan o zamana BELKI 100 yapar demesıne cevap verdım kı ben bu vıdeo yu 1 bucuk hafta once cekmıstım kendıme oda boyle seylerı zaten vermem sıteye ısım gucum yok sadece yerı gelmıs...Solede bısı var 1000RR 299 devırınce ancak koyarız sıteye oda olur ıns bı gun :cat: :rendeer:

Son düzenleme:
e normeldir kardeşim.. mevzuyu tam bilmiyorum ama adam iki katı para verip senin hızına anca çıkıyorsa zoruna gidiyordur belki..
bende de bu motorun kanunisi var. çok keyifli bir alet. daha bir sorun çıkarmadı.
motorda güzel olmuş ayrıca.. bende stickerları çıkartacağım. koltuğun alt tarafındaki gri parça bizim motora olur mu acaba ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zabow amanın bow 140 basıyorr..:mrgreen:

güzel bi kapak olmuş tebrikler ama şuda bi gerçek bu motorlarla ibredeki kırmızı çizgiyi geçersen servisten çıkamazsın bunu 3 ünc motor yiyişimde anladım 2 aydır 6-7 bin devri geçmiyorum ve motorumda tık yok maşallah tavsiye ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar