Beynimizin Oyunları

Hanım pat diye kırmızı çekiçi yapıştırdı. Sıradan bir hatun.. Avam... :queen:

walla bnm aklıma hemen kırmızı motosiklet geldii(nedense herkesn aklına kırmızı geldi )

Renk olarak KIRMIZI geldi aklıma... :cyclopsan

Nesne olarak da KIRMIZI soğukluğu olan metal geldi, MOTORLU TESTERE dedim. :queen: Yaklaşmışım... :mrgreen:

kırmızı motosikletti, bilemedi :p

abi ilk baştan benimde aklıma kırmızı motosiklet gelmişti testi yapmadan motoruma neler yapacağımı düşünüyordum ama motosiklet alet değildir araçtır.:cat:

kırmızı şarap geldi. başını bildi sonu yok:cyclopsan

hocam senin canın anlaşılan şarap çekmiş şarap hiç alet olabilirmi :)

walla bnm aklıma hemen kırmızı motosiklet geldii(nedense herkesn aklına kırmızı geldi )

harbiden kardeşim milletin piskolojisimi bozuldu nedir kime yaptırdıysam bu testi herkes kırmızıyla ilgili bişey tutuyor :queen:

Daha önce 3 kere daha verilmiş olup da kimse arama yapmadığı için ayrı ayrı duran başlıklar birleştirilmiştir :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu test bize uymaz, emerikalılara göre hazırlanmıştır çünkü (ingilizce yani)

O yüzden kırmızı kısmı tutuyor çekiç kısmı tutmuyor. (telafuz şekli ve ağızda kolay yuvarlanan isim)

Bu testin daha kolayı ve daha eğlencelisi var.

Karşınıza birini alın;

1 den 10 a kadar hızlıca saymasını zonrada 10 dan geriye doğru hızlıca saymasını söyleyip sayma bittikten sonra bir renk söyle diyin.

Kırmızı olacaktır.

Nedenini bilimsel olarak bilmiyorum ama benim aklıma kolay söylenişi (diğer renkleri hızlı söyleyin, en kolay ve aynı tek sesli harfe (I) sahip renkdir kırmızı KIR-MI-ZI)

Birde kırmızının en belirgin ve en şiddetli dalga boyuna sahip olduğu renkten dolayı sürekli aklımızda kalmasından dolayı olabilir.

benim aklımada kırmızı siyeh bir çanta içinde keser geldi ne ayak anlamadım:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar