Beynimizin Oyunları

Benim beynim yavaş işliyor heralde.. Bir alet söyle ve rengini deyince ben bayağı işmiş gibi düşündüm ne soylesem diye.. Sonra sarı motosiklet dedim :p Bir anda karar veremedim yani, apıştım..

Benim de aklıma yeşil matkap geldi, demek ki ben de %2 lik marjinal grubun bir mensubuymuşum.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Kırmızı tamam,çekiç yerine boru anahtarı.(Çekiç yerine de kullanılabilir.) :king:

Siradan degilimdir ama tum toplamalari sirasi ile yaptiktan sonra alet deyince aklima CEKiC geldi...
Bir de renk soyleyin deyince KIRMIZI edim... :pr:
Ama arkadaslar bu kirmizi cekic demek degil... Yani kirmizi cekic pek gormedim tabii ama kirmizi boru anahtari gordum... Bu soruda aleti ve herhangi bir rengi soruyor yani aleti ve aletin rengini degil ama bu kadar isabet olur ya...
Cekic ve KIRMIZI dedikten sonra alt satirlarda ayni yazi gorunce shok oldum resmen....
eskiden bir suru islem yaptirip her cevaptan sonra beyaz dedirtirdik...
sonra da inek ne icer diye sorunca herkes sut derdi... :mrgreen:

:king:

yaa bnim aklıma ne kırmızı ne çekiç geldi
hatta yukardaki rakamlarla kırmızı çekici de bağdaştırabilmiş değilim hala :cherry:

benim aklıma mouse ve kırmızı geldi. ilk aklıma gelince etrafa baktım, elimde mouse vardı. :) kırmızıya gelince bana renk deyin ben kırmızı diyeyim, öyle yani.

Ben de tutmadı bir anormallik söz konusu mu acep yoksa ben insan değilmiyim :silent: Bilgisayarın karşısındayım ya beyaz bilgisayar düşündüm :pr:

ben bu testi daha önce yapmıştım, sanırım kırmızıyı söylemiştim.. diğerini başka bişey söylemiştim. ama şimdi tekrar yaptım ve kırmızı ile çekiç dedim herhalde cavap aklımda kalmış bişey olmuş ama ne olmuş anlamadım :)

ya kırmızıyı banko çektmde, alette ingiliz anahtarıyla çekiç arasında kaldım, ingiliz anahtarı dedim. enteresan yahu :sunny: :mrgreen:

kırmızı testere geldi niyeyse, çok mu kesiciyim yoksa içimde başkabirimi var benim ana rengim deniz mavisidir niye kırmızıya takıldım şimdi onu merak ettim :cat:

İlk "kırmızı, çekiç" demek istedim önce aklımdan, ama sonra klişe geldi ve değiştirip "yeşil, tabak" olsun dedim. Bu durumda ben hangi gruptan oluyorum? Enteresan... :mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
toxit
ne diyon abi.bukadarına ben bişe demiyom.birazdan bi mod çıkar gelir zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar