Beynimizin Oyunları

ŞAŞIRTICI BİR AMERİKAN TESTİ

Asagidaki testi yapin. Sadece sorulari mümkün oldugunca cabuk yapin...

Ama lütfen bir önceki islemi yapmadan sonraki sorulari okumaya devam etmeyin.

Yanitlari yazmaniza gerek yok, akildan hesaplayin. Isin hilesi ya da sacma sapan bir sonu yok. Hatta cok ilginc bir sonuca ulasacaksiniz... Sunlari hesaplayin: (bir islemi bitirmeden sonrakine geçmeyin,yazmaniza gerek yok akildan yapabilirsiniz)

15+6

3+56

89+2

12+53

75+26

25+52

63+32

Bayildiniz biliyorum ama biraz daha katlanin....

123+5

ÇABUK ! BiR ALET VE BiR RENK DUSUNUN...

AKLINIZA ILK GELEN LUTFEN...

Tamamsa en alta inin...

Akliniza hemen "Kirmizi bir Çekiç" geldi degil mi???

Eger öyle degilse, "farkli" düsünme yapisina sahip % 2' lik insan grubundasiniz demektir... Bu testi yapanlarin % 98' i "Kirmizi Çekiç" yanitini verdiler. Inanmiyorsaniz, çevrenizdekilere de uygulayin ve oldugunu görün

Süper Moderatör (BBRR)
leatherman nedense alet deyince tek alet aklıma direk gelir bu testi hayatında alet tutmamış birine yaparsan böle olur ama adres yanlış burda çoğu insan eli alet tuttuğundan ve çekiç çok az kullanılan bi alet olduğundan akıllarına ilk gelen en çok kullandıkları aletler olacaktır :cherry:

leatherman6yk.jpg

her motorcuya lazım bir alettir neler yapar bi bilseniz hayat kurtarır :bounce:

benim için kırmızısı tuttu ama alet tutmadı ilginç hangi gruba girdim acaba şimdi :silent: :cyclopsani:

BBRR, korktum ben yaa o da nesi :silent: dişmi çekiyosunuz onla diğerleride kesmek biçmek le alakalı sanırım :santa: :santa: :santa:

Motosikleti
Su Motoru
Kırmızı bir kerpeten düşündüm :cherry:. Bu mükemmel birşey ya! Kim bulduysa şeytan zekasına sahip ve insanı gerçekten %98 oranda çözümlemiş birisiymiş :) ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kırmızıyı tutturdum........

Motosikleti
Su Motoru
Acaba bu test motorize olmayan %98 insanda mı tutuyor yoksa hepimiz anormalmiyiz :p ...

ben kırmızı tutturdum bide aç olduğum için ilk aklıma çatal veya bıçak geldi sorun bende mi dicem ama çoğumuzun bole olmuş herhalde :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben soruya cevap bile veremedim çünkü "renk" kelimesini görünce buna benzer başka bişey aklıma geldi ve tabi toplamaları yapmak bi işle yaramadı :)

Buna benzer daha kolay ve daha zevkli olanını öğreteyim etrafınıza yapın.
Başla;
Karşınızdakine 1 den 10 a kadar saymasını söyleyin (hızlı bir tempoda)
Sora 10 dan 1 e geri saysın tekrar, tabi yine hızlı.
Ve "bir renk söyle" diye sorun
Cevap %99 kırmızı olacaktır...

Ben renk olarak sarıydı mavimiydi söyledim alet olarak çekiç demiştim. ama daha da acayip olanları ben sayılara bakmadım bile sadece öyle üsten yazıları okudum .. :sunny:

Moderatör (forrap)
Bende ikiside tutmadı ya :silent: Alet diyince benim aklıma sizinkilerden farklı bişey geldi :p Renkte tutmadı...

Süper Moderatör (BBRR)
olmya koptum biradere yaptım adam mavi air-brush dedi yuhhhhhhh varmı böle bi örnek :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar