Beylikdüzünden Herkese merhaba

Arkadaşlar motorsuz bir motor sevdalısı olarak aranıza yeni katıldım.Gelecek bir kaç ay içerisinde motor almayı istiyorum (inşallah).Motorumla canım Türkiyemi gezmek istiyorum.Bir de artçım (eşim)ve ben (boy 1.85 kilo 105 :bounce::cherry:) ikimizi taşıyabilecek ve uzun yol yapabilicek, acemi olduğum düşünülürse fazla sorun çıkarmıcak 6.000 ytl civarı bir makina tavsiye edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Herkese kazasız sürüşler diliyorum :rendeer:

Öncelikle HOŞGELDİN... Doğru adrestesin...:rendeer:
Chopper Criuser tarzları düşüne bilirsin scooter düşünürsende Honda FES 250 falan iyi gider Aramıza katılmana sevindim

hoşgeldin arkadaşım...forumlarda motosiklet üzerine çok şey bulacaksın...:cat:

motosiklet seçimi konusuna gelince...eğerki scooter istiyosan Honda FES250 güzel bir seçim...ama yok eğerki vitesli istiyorum diyosan bu fiyatlara 2.el Hyosung GT250 , Honda CBF250 bulabilirsin...sıfır olarak 125'lik veya 150'lik motorlar bulabilirsin...örnek YBR125,CBF150...ama bu motorlarla artçınla fazla rahat ediceğini sanmıyorum...:bounce:

Hoşgeldin.
FES 250 aldım, hiç pişman olmadım arkadaş.:cat: 250 cc olmasına rağmen Başlangıç motoru olarak düşünülebilecek, rahat, stabil, kontrolü kolay, ekonomik, servis sorunu yok zaten arıza yapmayan bir makine.:cat:
Gönlünüze göre olsun işallah.

Valla arkadaşlar aklımı okudunuz ben de honda fes250 ile hyosung MS3-250 arasında kalmıştım.honda kalitesi tabiki ortada fakat hyo da fazladan 5 beygir varki oda kafamı kurcalamıyor değil bir de enjeksiyonlu olması tabi bildiğim kadarı ile enjeksiyonlular az mı yakıyodu ne :) bir tork olayı var fes 5500 devirde 21 tork üretirken hyo 21,2 tork u 7000 devirde yapabiliyor şaşırdım doğrusu :(

Son düzenleme:
Valla arkadaşlar aklımı okudunuz ben de honda fes250 ile hyosung MS3-250 arasında kalmıştım.honda kalitesi tabiki ortada fakat hyo da fazladan 5 beygir varki oda kafamı kurcalamıyor değil bir de enjeksiyonlu olması tabi bildiğim kadarı ile enjeksiyonlular az mı yakıyodu ne :) bir tork olayı var fes 5500 devirde 21 tork üretirken hyo 21,2 tork u 7000 devirde yapabiliyor şaşırdım doğrusu :(

Güzel bir katılım. Fes 250 maxi sınıfından olduğu için, devri daha düşük, torku nispeten yüksek bir motordur. zaten Fes de 5 beygir daha olsa başka motor almam artık diyorum.:cat:Fes 2007 modellerinde Combined Brake sistemi ve katalitik konventör var fazladan. :cat:

denizcimuzaffer siz bir kullanıcısı olarak şehir içi ve dışı yakıt tüketimleri hakkında bilgilendirmeniz mümkünmü litre cinsinden çünkü fes 250 kullanıcısı ve bilgisi fazla bulmadım doğrusu, bir de 0-100 hızlanması dersem :) fazla bir beklentim yok ama insan merak ediyor işte :) paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

denizcimuzaffer siz bir kullanıcısı olarak şehir içi ve dışı yakıt tüketimleri hakkında bilgilendirmeniz mümkünmü litre cinsinden çünkü fes 250 kullanıcısı ve bilgisi fazla bulmadım doğrusu, bir de 0-100 hızlanması dersem :) fazla bir beklentim yok ama insan merak ediyor işte :) paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

abim, rodajdan sonraki değerleri söyleyeyim. Normal şehiriçi kullanımlarda 3,5-3,7 Lt/100 Km. civarı. Şehirlerarası sabit hızda düşüyor 3,4 Lt, ancak basarsan 130-140 ve böyle kullanırsan 4,3-,4,5 Lt/100 Km gibi yakıt harcamı var.
0-100 km hızlanmasını hiç ölçmedim gerçekten, tahmini bir şey söylemek istemiyorum, ancak 80 km ile giderken gazı köklersen atılıyor ileri doğru ve çok güzel bir ivmelenmesi var. Çok merak edersen gel gör :)

hoşgeldiniz efendim...

ilk mesajı 12.30 gibi yazmışsınız ve belki haftalardır aklınızda takılan motosikletle ilgili soruların cevabına 1 saat içinde ulaşmışsınız...

umarım iyi vakit geçirirsiniz...

Araba planımızdan dolayı planlarımız ertelendi malesef :( Uzun zamandır takip ediyorum forumu motor olmadığı içinse biraz boynu bükük okuyorum.Ehliyet olacak inşallah.Olmazsa olmaz zaten.Artçımı da belli bir kilometre yapmadan almayı düşünmüyorum.Umarım seneye gezilerde buluşur gezeriz.Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.Saygılar...

Arkadaşlar motorsuz bir motor sevdalısı olarak aranıza yeni katıldım.Gelecek bir kaç ay içerisinde motor almayı istiyorum (inşallah).Motorumla canım Türkiyemi gezmek istiyorum.Bir de artçım (eşim)ve ben (boy 1.85 kilo 105 :bounce::cherry:) ikimizi taşıyabilecek ve uzun yol yapabilicek, acemi olduğum düşünülürse fazla sorun çıkarmıcak 6.000 ytl civarı bir makina tavsiye edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Herkese kazasız sürüşler diliyorum :rendeer:

Araba planımızdan dolayı planlarımız ertelendi malesef :( Uzun zamandır takip ediyorum forumu motor olmadığı içinse biraz boynu bükük okuyorum.Ehliyet olacak inşallah.Olmazsa olmaz zaten.Artçımı da belli bir kilometre yapmadan almayı düşünmüyorum.Umarım seneye gezilerde buluşur gezeriz.Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.Saygılar...

arkadaşım bu ne hız...giriş gelişme sonuç hepsi bi arada oldu...sanırım geçen yine bi arkadaş aynı şekilde başlık açıp araba tercihinden dolayı motosiklet planını ertelemişti...

yalnız şu bir gerçekki arabayla motosiklet'i kıyaslamayınız...bu elma ile armut'u kıyaslamaya benzer...

Yok yanlış anlaşıldı yada ben yanlış yazdım geçen sene araba aldığımız için motor kaldı bu sene demek istemiştim yoksa motor alma planım her zaman var.Seneye almasam öbür sene olmazsa öbür sene ama inşallah olacak :) .

Yok yanlış anlaşıldı yada ben yanlış yazdım geçen sene araba aldığımız için motor kaldı bu sene demek istemiştim yoksa motor alma planım her zaman var.Seneye almasam öbür sene olmazsa öbür sene ama inşallah olacak :) .

biraz öyle oldu sanırım...:)

aramıza hoşgeldiniz :rendeer:
bizde eşim ve ben beylikdüzündeniz :wiinkk:
tanışmayı çok isteriz :queen::cat:

aramıza hoşgeldiniz :rendeer:
bizde eşim ve ben beylikdüzündeniz :wiinkk:
tanışmayı çok isteriz :queen::cat:

stubborn tabiki ben de çok isterim.Biraz da eşimi kandırmama yardımcı olusunuz dimi sizi kötü niyetlerime alet edebilirmiyim :) :cherry:

Aramıza Hoşgeldinn EĞER Eşinle Türkiyeyi dolanacaksan kardes derim ki İlk basta sana Önerebilecegğim motorların 1. hyosung gv 250 fıyatı 7,500 ytl
2. önerebileceğim motor kewaay cruiser 250 İkiside güzel motor benim tavsiyelerim bunlar bunlar yollarda rahat gezmek için ideal motorlar dedıklerımı arastır kardes bı bak bakalım beğenecemisin.....
:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar