beşiktaşın göbeğinde çalındı

allah yardımcın olsun bu sitede çalınıpta aaaa ben buldum diyen duymadım ::uzgunum:

Bu gün sitede güzel haber okuyamıycam her halde, arkadaşım çok geçimiş olsun bulunur inşallah üzüldüm gerçekten .

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah yardımcın olsun bu sitede çalınıpta aaaa ben buldum diyen duymadım ::uzgunum:

Zaten 3 aydır üyesin nerden duyacaksın, en az 4-5 tane çalınıpta tekrar bulunan ben biliyorum ki her başlığı açıp bakmam, çoğundan haberim bile yoktur.

Hatta bir tanesi benim geçen sene çalınan 1000RR'ım, 1 hafta sonra bulunmuştu.

Adamın zaten motoru gitmiş ümidini de sen çal, yapmayın böyle işgüzarlıklar....:farao:

bir insanın çok sahip olmak istediği bir şeyi kendi dişiyle tırnağıyla kazıyarak elde etmesi zor ama sonunda mutluluk verici bir olay fakat bu tarz şerefsizlerin de bu mutluluğa kibrit suyu dökmeside bir o kadar üzücü ne diyelim geçmiş olsun inşallah bulunur!

Çok geçmiş olsun.İ nşaallah bulunur. Bulunmazsa da canını sıkma cana geleceğine kadar mala gelsin.

çok geçmiş olsun,
inş ş.refsizler en yakın zamanda bulunurda sağ salım kavuşursun motoruna,

ben dün gece saat 21,00 ile 01,00 saatleri arasında emirgan korusunun altındaydım,
sahilde balık avlıyorduk,
ve caddeden bu motorun geçtiğini görmedim,
muhtemelen bir ara sokakta düz kontak yapmışlardır,
yada araca bindirip götürmüşlerdir,

bayırın son kısmındakı ara sokaklara bır sorarsan iyi olur,

Allah Sabır Versın,
Başıma Gelse Kafayı Yerim Sanırım :salut:

off çok kötü olmuş ya, çok geçmiş olsun. inşallah bulunur motorunuz, benim evim digiturk'un binasına çok yakın, oraları biliyorum ama tehlikeli olduğunu bilmiyodum :farao:

Arkadaşlar lütfen kimseye, bulunguğunuz yere güvenmeyin. 5 dakika için bile olsa mutlaka motorunuzu kitleyin. Hiçbir kilit tamamen motoru korumaz, ama en azından caydırabilir. Özellikle alarmlı bir disk kilidi çok caydırıcı olabilir.

Bende bir sitede oturuyorum, hatta motoru güvenlik külübesinin yanına park ediyorum ama böyle bir durumda bile tebdir şart.

İNŞALLAH en kısa zamanda bulunur:pale: geçmiş olsun arkdaşım.

resim i ekledim.

pict0410j.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur

Çok büyük geçmiş olsun :(

Çalanında alanında saatanında .............................::angry2::::angry2::::rantinp:::rantinp:::xs26::::eviiil::::cekic::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar