Benzinin fiyatı mı düştü ??

Ben seneye bu zamanlara ne olacak çok merak ediyorum:mrgreen:

ya halimize bakın abi 5 kuruş indirim ile nekadar kaç damla daha fazla benzin alabiliriz ki birde haberlerde çıkarlar akaryakıtta indirim var diye duyururlar sanki milletle dalga geçiyorlar 3 ytl nin altına indirsinlerde bende hakkaten indirim olmuş diyebileyim :pr:

ya halimize bakın abi 5 kuruş indirim ile nekadar kaç damla daha fazla benzin alabiliriz ki birde haberlerde çıkarlar akaryakıtta indirim var diye duyururlar sanki milletle dalga geçiyorlar 3 ytl nin altına indirsinlerde bende hakkaten indirim olmuş diyebileyim :pr:

evet hocam haklısın zam olunca milletin ünü tünü çıkmaz ama indirim olunca teker teker şehir analizi yapılır :)

Kardesim Benzin FiyatLar daha 4 5 ay önce 2,85 e kadar inmişti ama kimse begenmemişti o fiyatLarı Kusura bakmayın ama biz doyumsuzuz Benzin 1 Lira biLe oLsa begenmeyiz...

Son düzenleme:
valla vatandan kaçırmayamı çalışıolar ben anlamadaım,zamlar bi yana bide şu sigorta dalgasını soktular devreye 65 yaşındaki adam emekli olsa noolur olamsa nolur hanı bu konuya nerden geldım usttekı arkadas turkıyemı sevıorm bırakmam demıs evet haklı bende sevıorm ama zorla terkettırıcekler :(

abı eger sınır yakınlarında oturan varsa sınır dısından alsınlar mesela enıstem gazıantepde 80 km sınır enıstem surıye sınırından alıyor mazotu falan cok ucuza gelıor depoyu 120 ytl dolduruyor varılıde dolduruyor mıs gıbı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her benzin alışta 20,000 TL karlıyım yaşasıınnn

demek ki 5 kere benzin alsam bu karla bi tane sakız alabilirimmm :rendeer:

Heyecan yapmayın boşuna yarın yaptıkları indirimin 2-3 katı zam gelir

Ö.Z.€.R;1072491' Alıntı:
Ne kadar büyük indirim yapmışlar.Bunun için birde konumu açtın.

fiyat artınca bu benzinin hali ne olacak , durmak yok benzine devamm vs... dıye konu açılıyo indirim olunca neden açılmasın ben indirimin doğruluğunu öğrenmek için açmiştım zaten :farao:
ayrıca bu iş modların işi modlar bişe demiyo size ne oluyo anlamadım :silent::silent:

fiyat artınca bu benzinin hali ne olacak , durmak yok benzine devamm vs... dıye konu açılıyo indirim olunca neden açılmasın ben indirimin doğruluğunu öğrenmek için açmiştım zaten :farao:
ayrıca bu iş modların işi modlar bişe demiyo size ne oluyo anlamadım :silent::silent:

Cevap yazacaktım ama uzaklaştırılmışsın.İstersen geldiğinde devam ederiz. :)

Ö.Z.€.R;1073233' Alıntı:
Cevap yazacaktım ama uzaklaştırılmışsın.İstersen geldiğinde devam ederiz. :)

geldim işte cevabınızı ısrarla bekliyorum

kusura bakmayın biraz hort oldu ama arkadas cevap yazıcakmiş onu beklıyorum

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paramız benzine gidiyor..Heralde 4 Lira olmadan zamdan kurtulamayacaz..Ama olsun değer bence..:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar