Benzinin fiyatı mı düştü ??

Kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 ykr ucuzladı
Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzin ve katkılı 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 YKr ucuzladı.
Yeni ayarlamayla BP, OPET, Petrol Ofisi ve Shell'de, Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,48 YTL'den 3,43 YTL'ye, İstanbul'un Avrupa yakasında 3,49 YTL'den 3,44 YTL'ye indi.

Katkılı 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı ise Ankara ve İstanbul'da (Avrupa yakası) 3,38 YTL'den 3,33 YTL'ye, İzmir'de 3,37 YTL'den 3,32 YTL'ye düşürüldü.

İndirimler bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve ürün çeşitlerine göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.

02.05.2008

bp de 3.36 gozukuo mazot 2.99 gozukuo izmir icin kotu ya 1 hafta icinde 3.500 olcak anlasılan hep boyle oluyor...

sanmam asla ıncegını bundan asagıya ınmez benzın fıyatı pederın ıstasyonu oldugundan bılıorum

1 kere düşürürü 5 kere artar taktik bu 1 vur 5 adım geri kaç

Evet Benimde bildiğim kadarıyla tam 7-8 gün önce benzin alırken konusmustum gorevlı arkadasla zam geldı demıstı demekkı sora ındırdıler bu ındırımın bıze hıc bır faydası yok neyseeee dunyanın en pahalı benzinini kullanmaya devam :S

Evet Benimde bildiğim kadarıyla tam 7-8 gün önce benzin alırken konusmustum gorevlı arkadasla zam geldı demıstı demekkı sora ındırdıler bu ındırımın bıze hıc bır faydası yok neyseeee dunyanın en pahalı benzinini kullanmaya devam :S

28 Nisanda geldi zam..
2 Mayısta geri çekmişler hemen hemen :)
Buna da şükür...

HRC

en gıcık olduğum konulardan biri, ya arkadaş benzin fiyatını bir çıkarıp bir indirmesinler öyle yapınca ne oluyo dengemi oluyo, biride çıksın desinki benzine 6 ay zam yapmıcaz, ama nerdeee..

Benzine son zamlar gelmeden aldım.Son indirimlere yakında bitti:cherry:
40 yılda bi şans yüzüme güldü:flower:

alışık olmadığım için bana yanlış gibi geldi ama bu siteyi babaçi (coşkun) abiden almıştım %100 güncelmiş

arkdaşlar bu benzin fiyatının düşürülmesi için acaba yapabiliceğimiz bişi varmı neler yapabiliriz toplaşalım kınayalım bu ne ya milleti enayi yerin koyuyorlar dünyada en pahalı benzini biz kullanıyoz varmı böyle bişey..:S

en gıcık olduğum konulardan biri, ya arkadaş benzin fiyatını bir çıkarıp bir indirmesinler öyle yapınca ne oluyo dengemi oluyo, biride çıksın desinki benzine 6 ay zam yapmıcaz, ama nerdeee..

Aradaki 4 günde zamlı alanlardan kazanılan bi para var..
1 günlük bi zam bile dünya para kazanmalarına sebep oluyor..

yakında 5 lira olur sa hiç şaşmam yeter artık arkadaşlar yaaa

birde yolda giden minübüsün arkasında gördügüm güzel yazıyı belirtmek istiyorum

ÇOK ZEKİYİM
CÜNKÜ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYORUM!!!!!!!!!!
yorum sizin

yakında 5 lira olur sa hiç şaşmam yeter artık arkadaşlar yaaa

birde yolda giden minübüsün arkasında gördügüm güzel yazıyı belirtmek istiyorum

ÇOK ZEKİYİM
CÜNKÜ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYORUM!!!!!!!!!!
yorum sizin

yok be abi okadarda insafsız olamazlar yaa :mrgreen:

Türkiyemi çok seviyorum ama şunuda söylemek istiyorum. Ne ucuzki? İnt. pahalı, benzin pahalı, elektirik pahalı , su pahalı, telefon pahalı, lastikler pahalı. :) Ama yinede Türkiyemi seviyorum. Ne kadar zam yaprlarsa yapsınlar motorumu ve türkiyemi bırakmam ;)

vatana millete hayırlı olsun ama 5 kuruş indirip 10 krus zamlarsalar ... :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar