Ben seneye bu zamanlara ne olacak çok merak ediyorum:mrgreen:
ya halimize bakın abi 5 kuruş indirim ile nekadar kaç damla daha fazla benzin alabiliriz ki birde haberlerde çıkarlar akaryakıtta indirim var diye duyururlar sanki milletle dalga geçiyorlar 3 ytl nin altına indirsinlerde bende hakkaten indirim olmuş diyebileyimr:
ya halimize bakın abi 5 kuruş indirim ile nekadar kaç damla daha fazla benzin alabiliriz ki birde haberlerde çıkarlar akaryakıtta indirim var diye duyururlar sanki milletle dalga geçiyorlar 3 ytl nin altına indirsinlerde bende hakkaten indirim olmuş diyebileyimr:
Kardesim Benzin FiyatLar daha 4 5 ay önce 2,85 e kadar inmişti ama kimse begenmemişti o fiyatLarı Kusura bakmayın ama biz doyumsuzun Benzin 1 Lira biLe oLsa begenmeyiz...
vatana millete hayırlı olsun ama 5 kuruş indirip 10 krus zamlarsalar ... :silent:
her benzin alışta 20,000 TL karlıyım yaşasıınnn
demek ki 5 kere benzin alsam bu karla bi tane sakız alabilirimmm :rendeer:
Şşşş... Sessiz ol duymasınlar......
Duyarlarsa sakıza da zam yaparlar:mrgreen:
Kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 ykr ucuzladı
Ö.Z.€.R;1072491' Alıntı:Ne kadar büyük indirim yapmışlar.Bunun için birde konumu açtın.
fiyat artınca bu benzinin hali ne olacak , durmak yok benzine devamm vs... dıye konu açılıyo indirim olunca neden açılmasın ben indirimin doğruluğunu öğrenmek için açmiştım zaten :farao:
ayrıca bu iş modların işi modlar bişe demiyo size ne oluyo anlamadım :silent::silent:
Ö.Z.€.R;1073233' Alıntı:Cevap yazacaktım ama uzaklaştırılmışsın.İstersen geldiğinde devam ederiz.![]()