off off tc milletinin way haline . winston 3 65 olur tahminen![]()
Winston ne kadar olur :silent:
Şaka bi yana, içimiz dışımız zam oldur:
DÜNYA'nın EN PAHALI BENZİNİNİ TÜKETTİĞİMİZİN FARKINDAMISINIZ !!!
r:
r:
r:
r:
r:
r:
eminim ki tepkiler sadece bu sayfada kalcakk... kabul edelim ki milletce istisnasıs biraz koyunuz.. herşeyden şikayet eder ama sadece oturduğumuz yerden şikayet ederiz ki işe yaramaz.. tabi herkez dedim buna ben de dahilim şurda yazdığım bikaç şey dışında bişey yapcağımı sanmıyorum.. otobüs fiyatlarına yüzde 1 zam gelince parlamentoyu yakan arjantin halkı gibi istediğini alan bi halk olamadık yazık bize...
Vergiler artıyor zamlar geliyor türkiye satılıyor peki bizim elimize eksilerden başka ne geçiyor????
Bizde yakalım ozaman biyerleri..
Madem koyun olmadığımızı göstermek için ayaklanmamız gerekiyor, ayaklanalım..
Diycem ama siz seçmediniz mi beni "başkakan" olarak dediklerinde kimin verecek cevabı var?
işte sorun da orda biz seçtik napalım oturalım madem die die bu hale geldiler hani biz seçtik biz indiririz sözü vardır ya dediğimde aslında o bilinçti
Ne sandınız arkadaşlar ?
Sınır ötesi operasyon vs. olaylarından sonra üretimde,ihracatta bir gelişme oldu mu? Olmadı
Bir operasyonun(1-2 saatlik bombalama vs.) bedeli ne kadardır sizce?
Topyekün bir sınır ötesi operasyon olursa esas o zaman görün gümbürtüyü(Allah vermesin)
Terörü bitirmek adına bazı şeyler göze alınmışsa ceremesini çekeceğiz malesef(dedik ya ihracatta ve üretimde artış yok,e o zaman hazırdan ye!)
Allah sonumuzu hayretsin
İyide seçenlerin hiç bişeye sesi çıkmıyo. İndirmeyi bırak bi daha seçtiler aynı adamları.. Bazı şeyleri görebilecek olsalardı ikinci bi defa seçmeyi düşünmezlerdi ki göremeyecek kadar kör bi zihniyet olduğu anlaşılıyor burdanda..r: