Benzine rekor zam

Hakedildigimiz gibi yaşıyoruz. Böyle koyun gibi yaşamaya devam ettigimiz sürece benzinin litresi 5 ytl'yide bulur.

GKN

benzindp61kl8aq9.jpg

allahtan bu ara motorum yok:)
arabamda tüplü:), yoksa halimiz yaman..!

tam 7 ay oldu... benzinin 3ytl olduğu anda aracımı kullanmayı bıraktım. bu yüzden günümün en az 3 saati otobüs tepelerinde geçiyor.

- ses çıkarılmadığı sürece bu böyle devam edecek. ötv denilen vergi kalkmadığı sürece bizlere ne araca binmek nede benzinliklere uğramak yasak.....

Yazık......yazık... bugun benzine zam yarım gıda maddelerin - suya elektriğe. nasıl olsa her açığı en fakir kapatıyor...

Bu yorumları yapan arkadaşlardan kaçı akp ye oy vermedi merak ettim doğrusu...

Seçim zamanı bas bas bağırıyorlardı mazot 1 lira 75 kuruş 50 kuruş olacak diye...
Ne oldu sorarım size..
Hangi vaatler yerine getirildi şimdiye kadar...

bu ülke bu vergilerle en zengin ülke olması lazım bize gelen herşeyde bizim devlet satan ülkeden daha fazla kazanıyo yani ithalat bize ihracattan daha çok kazandırıyo ama hala bu haldeyiz demmeki bu vergileride almasa türkiye batacak yani ''hükümetler saolsun'':pr::pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eminim ki tepkiler sadece bu sayfada kalcakk... kabul edelim ki milletce istisnasıs biraz koyunuz.. herşeyden şikayet eder ama sadece oturduğumuz yerden şikayet ederiz ki işe yaramaz.. tabi herkez dedim buna ben de dahilim şurda yazdığım bikaç şey dışında bişey yapcağımı sanmıyorum.. otobüs fiyatlarına yüzde 1 zam gelince parlamentoyu yakan arjantin halkı gibi istediğini alan bi halk olamadık yazık bize...

eminim ki tepkiler sadece bu sayfada kalcakk... kabul edelim ki milletce istisnasıs biraz koyunuz.. herşeyden şikayet eder ama sadece oturduğumuz yerden şikayet ederiz ki işe yaramaz.. tabi herkez dedim buna ben de dahilim şurda yazdığım bikaç şey dışında bişey yapcağımı sanmıyorum.. otobüs fiyatlarına yüzde 1 zam gelince parlamentoyu yakan arjantin halkı gibi istediğini alan bi halk olamadık yazık bize...

Vergiler artıyor zamlar geliyor türkiye satılıyor peki bizim elimize eksilerden başka ne geçiyor????
Bizde yakalım ozaman biyerleri..
Madem koyun olmadığımızı göstermek için ayaklanmamız gerekiyor, ayaklanalım..
Diycem ama siz seçmediniz mi beni "başkakan" olarak dediklerinde kimin verecek cevabı var?

beni etkliemiyo zamlar zaten ben hep 10 ytl lik koyduruyorum diyen bi millete gerek zaten böyle zamlar....

valla zamlardan gına geldi de..
trafikten de gına geldi acaba trafiği azaltmak için mi yapıyorlar =P
abi her geçen gün İstanbul trafiğine 100'ü geçkin araç giriyor..Buna bi 5-6 sene sonra can mı dayanır? zaten şimdide dayanmıyo da..

Vergiler artıyor zamlar geliyor türkiye satılıyor peki bizim elimize eksilerden başka ne geçiyor????
Bizde yakalım ozaman biyerleri..
Madem koyun olmadığımızı göstermek için ayaklanmamız gerekiyor, ayaklanalım..
Diycem ama siz seçmediniz mi beni "başkakan" olarak dediklerinde kimin verecek cevabı var?

işte sorun da orda biz seçtik napalım oturalım madem die die bu hale geldiler hani biz seçtik biz indiririz sözü vardır ya dediğimde aslında o bilinçti

uzun vadede çözülse bari,bekliyoruz bakalım

işte sorun da orda biz seçtik napalım oturalım madem die die bu hale geldiler hani biz seçtik biz indiririz sözü vardır ya dediğimde aslında o bilinçti

İyide seçenlerin hiç bişeye sesi çıkmıyo. İndirmeyi bırak bi daha seçtiler aynı adamları.. Bazı şeyleri görebilecek olsalardı ikinci bi defa seçmeyi düşünmezlerdi ki göremeyecek kadar kör bi zihniyet olduğu anlaşılıyor burdanda..:pr:

asm

Ne sandınız arkadaşlar ?

Sınır ötesi operasyon vs. olaylarından sonra üretimde,ihracatta bir gelişme oldu mu? Olmadı

Bir operasyonun(1-2 saatlik bombalama vs.) bedeli ne kadardır sizce?

Topyekün bir sınır ötesi operasyon olursa esas o zaman görün gümbürtüyü(Allah vermesin)

Terörü bitirmek adına bazı şeyler göze alınmışsa ceremesini çekeceğiz malesef(dedik ya ihracatta ve üretimde artış yok,e o zaman hazırdan ye!)

Allah sonumuzu hayretsin

Ne sandınız arkadaşlar ?

Sınır ötesi operasyon vs. olaylarından sonra üretimde,ihracatta bir gelişme oldu mu? Olmadı

Bir operasyonun(1-2 saatlik bombalama vs.) bedeli ne kadardır sizce?

Topyekün bir sınır ötesi operasyon olursa esas o zaman görün gümbürtüyü(Allah vermesin)

Terörü bitirmek adına bazı şeyler göze alınmışsa ceremesini çekeceğiz malesef(dedik ya ihracatta ve üretimde artış yok,e o zaman hazırdan ye!)

Allah sonumuzu hayretsin

Peki abi bu adamlar o kadar şirketler bankalar sattılar. Misal biz yani vodafone...

Bunların parası nereye gidiyo, aldığımız ekmekte bile ödediğimiz vergiler, ötvler, öivler....

Operasyon yapmadıklarında da yapıyorlardı zamı ki zaten askeriyenin operasyona girmek için paraya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum şuan. Ancak vergileri yükseltmek, zam yapmak için sebep gösterecekleri bişey olabilir sınır ötesi operasyonu..

İyide seçenlerin hiç bişeye sesi çıkmıyo. İndirmeyi bırak bi daha seçtiler aynı adamları.. Bazı şeyleri görebilecek olsalardı ikinci bi defa seçmeyi düşünmezlerdi ki göremeyecek kadar kör bi zihniyet olduğu anlaşılıyor burdanda..:pr:

katılıyoum... ama onları zaten "o partiye oy ver sevpamış dediler ben de verdim" diyenler seçti böle insanlardan zaen bişi beklemiyoruz sanırım...

asm

Bir teröristin itiraflarınde geçiyormuş: "Türk ordusunun operasyon yapacağı istihbaratını alıyorduk ve o kampları boşaltıyorduk" ve 3-5 saat bombalanan o bolgenin maliyeti yalan olmasın ya 180 bin dolar ya da 180 milyon dolar imiş.(2. si kuvvetle muhtemel)

Gelenin nasıl biriktiğinden,gidenin ne şekilde gittiğinden net bilgi sahibi değiliz malesef.

Ama sorgulamak,irdelem elbette hakkımız (futursuzca hareket edenlere istinaden yazmıştım yukarıdaki mesajı,işin hükümet boyutuna girmiyorum...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar