Benzine Büyük Zam!

O kadar abartacak bişey yok bence. Ortalama ayda 1000km yapın 5lt yakan bi motorla. 5tl den 250tl eder. Benzin 4.5tl olsa 225tl eder. Yani en fazla 25tl fazla veriyoruz.

Bence bu türkiyedeki trafikle benzin 10tl olsa ancak istanbul biraz rahatlar. Bizim insanımıza rahat yaramıyo.

Benzin 2tl olsa ben durmam ki, sürekli gezerim. E sonra trafik, daha çok bakım, daha çok ölüm... Külliyen zarar hem şimdi bu sayede insanlar yürüyo arada

Super Moderator
arkadaşlar siz ekonomi takip etmiyormusunuz hiç
ülkeden aşırı şekilde sıcak para çıkışı var siz yada çevrenizde maaşlarını her zaman zamanında alan var mı piyasalar tıkanmaya başladı haliyle cari açığıda tetikleyecek bunlar
cari açığı aza indirebilmek için en uygun yöntem benzin zammı bu benzin zamlarına gıkını çıkarmayan kendi aralarında şöyle yapalım böyle yapalım demekten başka birşey yapmayan halka bu benzin zamları müstehak oluyor haliyle
arabası olan insanlar çok değil 15-20 gün toplu taşıma ile gitseler işlerine ve gezmelerine görürüm o zamları ben :farao:

O kadar abartacak bişey yok bence. Ortalama ayda 1000km yapın 5lt yakan bi motorla. 5tl den 250tl eder. Benzin 4.5tl olsa 225tl eder. Yani en fazla 25tl fazla veriyoruz.

Bence bu türkiyedeki trafikle benzin 10tl olsa ancak istanbul biraz rahatlar. Bizim insanımıza rahat yaramıyo.

Benzin 2tl olsa ben durmam ki, sürekli gezerim. E sonra trafik, daha çok bakım, daha çok ölüm... Külliyen zarar hem şimdi bu sayede insanlar yürüyo arada

Abicim bu kadar uzun yazmaya gerek yok. akpye oy veriyorum desen yeter

600 lük ve üstü makinaların seslerini artık eski videolarda dinleriz.

inşallah dahada artış olurda elektirikli modelleri piyasaya çıkarırlar.çin malları bile geçip neden büyük markaların bu pazara dahil olmadığı bile düşündürücüdür.fosil yakıtla zenginin aracı fakirin akcigerini zehirler.
kızmayın ama güçlü elektirikli motorlar yaygınlaşsa neden fosil yakıtla çalışan içten yanmalı zehirli atık çıkaran bir araçla dünyayı zehirliyeyim.
kimsenin bunu anlıyacağını düşünmüyorum çünkü toplumumuz yere çöpünü atan medeniyetten.....

arabası olan insanlar çok değil 15-20 gün toplu taşıma ile gitseler işlerine ve gezmelerine görürüm o zamları ben :farao:

Alışkanlıklarından, vurdumduymazlığından, ötekicilikten, bencilliğinden vazgeçmeyen, eğitim sevisyesi yerlerde sürünen en az 3 çocuk yapan aileleler bunun için lazım bize...

Onun için terör bu ülkede bitirilmiyor aksine tırmanıyor, onun için hükümet vatandaşını 2 ye bölüyor bize oy atan ve atmayan bizden olan omayan diye...

Şu en basit şeyi bile yapamayan insanlarız, gerçekten utanıyorum!

inşallah dahada artış olurda elektirikli modelleri piyasaya çıkarırlar.çin malları bile geçip neden büyük markaların bu pazara dahil olmadığı bile düşündürücüdür.fosil yakıtla zenginin aracı fakirin akcigerini zehirler.
kızmayın ama güçlü elektirikli motorlar yaygınlaşsa neden fosil yakıtla çalışan içten yanmalı zehirli atık çıkaran bir araçla dünyayı zehirliyeyim.
kimsenin bunu anlıyacağını düşünmüyorum çünkü toplumumuz yere çöpünü atan medeniyetten.....

onun da çözümü war elektrirink 5 lira olur

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hasta mısın birader sen?

Akaryakıt fiyatları yükselince sadece araç sahiplerimi zarar görüyor bundan?

Sofranda yediğin meyve sebze uçarakmı geliyor senin önüne?
Bunların bir nakliye giderleri yokmu?

Çiftçi mazotu zamlı alınca fiyatı sana yansıtmıyormu saniyorsun?

Ufacık düşünen beyninizi üç yerinden öpeyim sizin.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aynı tepkileri 4 TL yi geçerkende vermiştik, değişen birşey olmadı.

Aynı tepkileri 6 TL yi geçerkende vereceğiz, değişen birşey olmayacak. :)

3MhY9.jpg

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S

Bizim sinir olduğumuz olay şimdiye kadar olan bütün zamlar 1,5 TL lik benzini 5 TL bize kakalamaları bu benzinden 3,5 TL vergi almaları.Her zamda da bu daha fazla göze batıyor.Bir de abartılacak bir şey yoksa sana özelden hesap numaramı gönderiyorum bana her ay 25 TL gönderirsin.

Kesinlikle kimse elektrikli motorlar çıkacak diye sevinmesin devletin eli cebimizde benzinden çıkaramadığını elektrikten çıkarır bundan hiç süphem yok. "Kahrolsun böyle sistem"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hamdolsun la 5 tl ye benzin iteliyor adam. Siz dikkat edin Fatihaya başlamasın.

Bizde araba cok yakıyor diye ayarlarıyla oynayalım ...

Laaa bu kadar zammı yapılır ,ne diyim buna simdi askeri ücret ne kadar benzin ne kadar infasızzz

Burda asgari ücretle 160 litre benzin alınıyor hemen hemen Almanyada ise 600 litre cıvarı alınıyor aradaki farka bakın...

Kesinlikle kimse elektrikli motorlar çıkacak diye sevinmesin devletin eli cebimizde benzinden çıkaramadığını elektrikten çıkarır bundan hiç süphem yok. "Kahrolsun böyle sistem"

Dikerim bi direk tepesinde rüzgar gülü, hiç olmadı bi güneş paneli alırım da gene %200'ü vergi olan elektrikten almam :queen: Gerçi bu sefer de gominist terorist faşist dadaist sürrealist kemalist troçkist deyip el koyabilirler direklen panele :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar