Benzincide çıkan kavga (Motosiklet.TV)

Kasklı ekipmanlı 3 kişi ayağı takılıp yere düşen birisine saldırıyor. Saldırdıkları eleman da pek laftan anlayan birisine benzemiyor orası ayrı. Daha kalabalık şekilde tek kişi motorcu dövenlerin haberleri de düşüyor. Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamın hala yaşıyor olmasının tek sebebi mevzunun Rusya'da geçmemesindendir.

Motosikleti
R25, CRF250L
Motorcular çocuk gibi geldi bana. Çok güldüm ya. Bu olay burda olsa pompalı çıkabilirdi

2 saat neyin tartışmasını yapıyorlar anlamadım o ilk temastan sonra dalacaklar diye bekledim ama herif yere düşmese kimse dokun(a)mayacaktı herhalde. Olmaz olsun sizin gibi motorcular :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Genetik materyalimiz şempanzelerinkiyle %98 aynı. Çok "doğal" manzaralar bunlar. :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hangi ülke bilemedim. Fakat orada her yumruk başına yarım saat konuşmak adet galiba. Neredeyse kadın gibi birbirlerini tırmalayacaklar :)

Bizde az laf çok iş :)

Eşkide bira fiyatlarının 17.5 tl olması başlığını okurken solda bu videonun başlığını gördüm. Ne çok nefret ediliyormuşuz ya! Motorcuların hepsi aynı, hepsi ezilsin diyenler mı ararsın ne ararsan var.

adam zaten 3ünüde korkuttu yaşcada belliki daha büyük ama çok tahrik işte böyle sonuçları oluyor :) elleriniz dert görmeyin çocuklar kıyak bile geçtiler az dövdüler

ABD galiba. Orada kural belli , ilk yumruğu atan kim ise kanuni hesap otomatik olarak ona kilitleniyor , haklı - haksız sonra bakılıyor. Onun için ilk hareketi her zaman karşının yapması beklenir.

Motosikleti
Ns200
kaldırmışlar videoyu

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

kaldırmışlar videoyu

video yalnızca YouTube'da kullanılabilir. imiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

adam yeterince kaşınmış ama 3 kişi olmalarına rağmen tam dövememişler

Gereksiz işler. Bas git işte. Niye bir saat konuşup kavga ediyorsun. Geçenlerde birisi önümü kesip kapıyı açmaya çalıştı. Ufak tefek şişko bişey. Rakip bile değil. Kapıyı kilitleyip devam ettim. Tanımadığım ve bir daha hiç girmeyeceğim bir adam yüzünden sabıka kaydımı lekelemeyi, yaralanmayı, ölmeyi veya katil olmayı göze alamam. Biraz gururum kırıldı, egom darbe yedi ama akşam yemeğimi evimde ailemle yedim. Siz de öyle yapın. 3 gün ruhsal travma yaşarsınız sonra geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar