- Motosikleti
- PİAGGİO BEVERLY 500
- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar..iki gündür beynimi kemiren bi sorunum var idi..idi diyorum çünki sorunum halloldu..ney di bu sorunum anlatayım...çok acil biçimde benzin almam gerekiyordu ..adı sanı duyulmamış bi istasyona girmiş bulundum..full depo yaptım yola devam ettim aman Allahım motorum, üstünde iken belimi çıkaracak perfonmas düştü titreme hat safhada nedensiz hızlanmalar ve yavaşlamalar..tapa gaz yaptığımda homurdanmalar...eyvahh korktuğum başıma geldi benzin hileli...2 gün boyunca azAP çektim.. tamirci ye götürdüm depoyu boşaltalım dedim işine gelmedi...neyse 20 km daha gittim biraz düzelir gibi oldu ama tat vermedi...Türkiyede önde giden bi benzin istasyonundan benzin katkısı aldım...gözüm iyice döndü ...tüm olan katkıyı boşalttım..verdim gazı makıneme git Allah git...bir müddet sonra motorum da ne patırdama ne homurdama ne zıplama kaldı...size soruyorum arkadaşlar ben tüm şişeyi depoya doldurdum ve benzin almadım sizce sorun halloldu mu yoksa..ben ce halloldu..ama daha önce kullanan arkadaşlar ne gibi önerilerde bulunur...benzin katkısı herzaman katılır mı?yoksa periyodik halde mi katılır..ne yapmak lazım acaba????:silent: