Benim neden enduro seven bir sevgilim yok

eski sevgilim motosiklete binmeme izin vermiyordu,bir gün motorunmu benmi dedi arada özlüyoruz:bounce:

eski sevgilim motosiklete binmeme izin vermiyordu,bir gün motorunmu benmi dedi arada özlüyoruz:bounce:

ahhahaha Ben eşimi baştan uyardım sakın böyle sorular sorma diye :queen: Aynı durum bende de var, anahtarını saklamalar falan başladı, vermezsen karaca yemek takımına veda et dedim tabakları elime aldım kırarım diye anında anahtarımı aldım artık saklayamıyor. :pl:

Naked kullandım, hatun yok. Touring kullandım, hatun yok. Scooter'dan bildiriyorum, hatun yok. Ama daha 1000 km. oldu. Scooter'dan umudu kesmedim.

Motosikleti
D400
benim hatunda bende gördükce motor istiyor; dedim bi dur düğün beyaz eşya mobilya ohoooo

artçı olarak idare ettiriyorum:queen:

yine yenge anahtarı saklıyormuş yine iyisin,benimkisi motorun bozulsun,tekerin patlasın inşallah gibi dualar ediyordu :pr::sunny:

yine yenge anahtarı saklıyormuş yine iyisin,benimkisi motorun bozulsun,tekerin patlasın inşallah gibi dualar ediyordu :pr::sunny:

baaaaak öyle bir şey derse motoru yatak odasına alır onu garaja yollarım.

(Burda atıp tutuyorum bakmayın siz izinsiz motor kelimesini dahi kullanmıyorum :thumright )

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
adam veriyor gazı, açıyor saçma bir başlığı biz de dolduruyoruz, altına bir kelam daha yazmıyor, yazılanları beğenmiyor vs. forumda herkes her konuda başlık açabilir ama bu kadar gereksiz başlıklar görünce hafakanlar basıyor, gittikçe çocuk çocuğun eğlencesi oldu forum..

Son düzenleme:
100 binde bir azınlık haricinde kadınlar motosiklet sevmez. Sccoter seven bulursan öp başına oy. Dude'ün gönderdiği fotğraftaki gibi milyonlarca scooter kullanan ( sever demedim) kadını İtalya ve Yunanistan'da bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar