Lego sunu demek istedim ben senelerdir yurt disinda yasiyorum ve orda buyudum bu isin cok buyuk ustalarini gordum , ciddi fun clupler vardi ve ben kimseden hondayi modifiye edildiginde ona custom bike dendigini duymadim.Amerikadaki en ii dostum Hammer lari modifiye ediyor , ben ondan da asla ben custom hammer satiyorum yada yapiyorum diye bir kelime duymadim.Haa ama ne ornegin Custom Chair der , var olani cikarip ap ayri bir koltuk takar.Ama araba halen Hammerdir ve custom olmaz. Simdi kimsenin bilgisine camur atmiyorum ama kabul edinki bir dil bilmek vardir birde onu dogru konusup onun ulkesinden yasayan biri olmak vardir.
Tereciye tere satmak gibi bir sey bu.
Asagidaki resimler TDK destekli bir sozlukten orneklenmistir.
Kelimeler bariz gostermekte.
Benim uyarim telafuzun dogru yapilmasi Ingilizcenin dogru kullanilmasi. Eger hata var ise DD yada baska biri farketmez ben uyaririm. Heee hataya halen dogru deme inadi gosteriyliyor ise benim yapacak bir seyim yok acikcasi. Ben denerim isteyen ogrenir isteyen hatasi ile kalir.
Saygilar:rendeer:
Asagidaki resimler TDK destekli bir sozlukten orneklenmistir.
Kelimeler bariz gostermekte.
Benim uyarim telafuzun dogru yapilmasi Ingilizcenin dogru kullanilmasi. Eger hata var ise DD yada baska biri farketmez ben uyaririm. Heee hataya halen dogru deme inadi gosteriyliyor ise benim yapacak bir seyim yok acikcasi. Ben denerim isteyen ogrenir isteyen hatasi ile kalir.
Saygilar:rendeer: