Beni de aranıza alır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin, kazasız belasız mutlu mutlu geziler dilerim
rüzgarın bol olsun...

alakası yok.
kendi hoşgeldin başlığınla diğerlerini kıyaslarsan ne demek istediğimi anlarsın.
neyse asıl konuya geleyim buraya mesaj yazma sebebim hoşgeldinden ziyade(önceki mesajımda da bahsettiğim gibi) sen, bizim arkadaşın, senin gt250 ile fazerini takas teklif ettiği kişimisin diye sormak.
Çok kibarsın, asıl konu benim siteye katılmamdı ama yinede cevap vereyim. Evet benimle konuştu arkadaşın. Bunu bilmek neye yarayacak bilemiyorum hala..
telefon olayı noktayı koydu.
hoşgeldin bağdat caddesinde kırmızı comet görünce yanına parkediyorum sarı kırmızı olsunlar diye:)
Harika olur, süper olur:)
bu site benim motosikletle tanıştığım ilk adres burda çok güzel bir aile bulacağına emin olabilirsin
Senin gibi bi abimin olduğu sitede yabancılık çekmeyeceğimi biliyorum mustafa abim. İyiki varsın ;)

ne demek öle aramıza hoşgeldin demiş herkez arkadaşım falan ....seni tanımıyorum bile ...işallah sana da nasip olur benim gibi bir zaat ile tanışmak.bırakalım yağcılı millet.kız olmak istediği yerde yani. MOTOSİKLET.NET de .daha iyisi varsa araştır ...Ama bence çoooooooook arasın çünkü bizler bu siteden daha iyi site ve dostlar bulamadığımız için buradayız.EEEE sende artık bu zincirin bir halkasısın...Sıkı tutunursan diğier halkalarda seni bırakmaz..Ne diyelim bol şans..Sıkı tutun bizlere birazdan rüzgarımızla uçaçaksın sayın bayan...:bounce:

Motovirüs mü ne öle bi yer var, AŞB nin köşesine çıktığım zaman bütün forumlara baktım..Bana yazılan yorumlara yani, o da motorcu mu siz bana bakın demiş, resmini (çiçekli böcekli bi kazakla motora binmişsin) koymuşsun...
Çok enteresan ki herkes destek vermiş....Biz de olsa korumalı binmeni önerirdik, yani naçizane fikrimdir ..

Hoşgeldin tekrardan....

Motovirüs mü ne öle bi yer var, AŞB nin köşesine çıktığım zaman bütün forumlara baktım..Bana yazılan yorumlara yani, o da motorcu mu siz bana bakın demiş, resmini (çiçekli böcekli bi kazakla motora binmişsin) koymuşsun...
Çok enteresan ki herkes destek vermiş....Biz de olsa korumalı binmeni önerirdik, yani naçizane fikrimdir ..

Hoşgeldin tekrardan....

Buldummm :p :cherry: :cherry:

Onlarda motorcumu yaa..
Bana bakın siz asıl :p

dsc04159fw9.jpg

tık

Son düzenleme:
Aramıza HOŞGELDİN PINAR.Doğru yerdesin keyif alcağını garanti ederim MT tutku yaratır.::tutkuy:: ::tutkuy:: ::hosgeldi

mrb aramıza hoşgeldin gerçi bende burada yeni sayılırım kazasız sürüşler by

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Çok kibarsın, asıl konu benim siteye katılmamdı ama yinede cevap vereyim. Evet benimle konuştu arkadaşın. Bunu bilmek neye yarayacak bilemiyorum hala..
sen düşünürüm demişsin, ama bir cevap gelmemiş senden.
neyse arkadaşım şuan o arkadaş yanımda, vazgeçmiş artık, sana kolay gelsin.

HOŞGELDİNiz sizi aramızda görmekden mutluluk duyarız stadada bekleriz MAGNİFİCO pendikspor

Hoşgeldin tekrardan....
Orda beni tanıyan arkadaşlarım espri yaptığımı anlayabildi, keşke sizde anlayabilseydiniz. Normaldir.. Ki hırkamda çiçek yada böcek deseni mevcut deil. Olsa da bundan kime ne? O sırada montum yoktu, hava sıcaktı vs vs giymedim giymeyebilirim. Giymemin daha doğru olduğunu iyiliğimi düşünerek söyleyen arkadaşlara da saygım sonsuzdur... Keşke amaç karşılama olsaydı sadece...
sen düşünürüm demişsin, ama bir cevap gelmemiş senden.
neyse arkadaşım şuan o arkadaş yanımda, vazgeçmiş artık, sana kolay gelsin.
Düşünmemişim, olabilir. Benim için sorun deil..
Aramıza HOŞGELDİN PINAR.Doğru yerdesin keyif alcağını garanti ederim MT tutku yaratır.::tutkuy:: ::tutkuy:: ::hosgeldi

Teşekkür ederim hoşbuldum. Motosiklet tutkusu halihazırda mevcut zaten. Güzel insanların dostluğuda buna eklenince mutlu olmamak elde deil ;)

hoşgelmişsiiin... gezilerde görüşmek üzere... :rendeer:
Hoşbuldum. En kısa zamanda olan geziler hakkında sizlerden bilgi bekliyorum :)
Hımmm..Alırız ama bi tur verirsen :)
Hmm, düşünmem lazım :D
Pınar, Burada da hoşgeldiniz. Hentbol muydu?
Teşekkür ederim Sezai hocam, hoşbuldum. Handball'u ne zaman söylemiştim size hatırlayamadım birden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar