Beni de aranıza alır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin. Hyosung iyi bir seçim, seri ve hızlı bir motosiklet hata affetmez, bu nedenle dikkatsiz sürücülere dikkat.

hoşgeldin

hoşgeldin pınar:) bu arada tek bayan deilsin ::138: umarım aktif olursun:)

Selam MT
İstanbulda ikamet ediyorum, 24 yaşındayım, vodafone da çalışıyorum. Kırmızı bi hyo gt250 sahibiyim (19 aralıktan beri). Motorumu çok seviyorum. İnşallah motorumla gezilerinize katılacağım imkanlar el verdikçe ;)

vallahi tebrik ederim 250 lik hyosungu kullanıyorsan helal olsun demekten kendimi alamayacagım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim Hoşgeldin.

Yalnız o avatar resmini kaldır güzel kardeşim oradan yoksa bu topic sonsuza kadar sürer. :p

Geleli 2 gün oldu. Özete bak..
Bu konuya 110 cevap yazıldı 1689 kere görüntülendi

Var mı dır başka bir üyemize bu kadar yoğun hoşgeldin mesajı?

Hee arkadaşlar????

pınarrrr hoşgeldin bak net dünyası nekadar küçük her yerde karşılaşıyoruz ee nede olsa ikimizde hyo kullanıcısıyız dimi ama benimki sonunda R var

Kardeşim Hoşgeldin.

Yalnız o avatar resmini kaldır güzel kardeşim oradan yoksa bu topic sonsuza kadar sürer. :p

Hee arkadaşlar????

Bkz. Senin mesajın üstündeki mesajım :cherry:

Abi sen de hoşgeldin bu arada :queen:

pınarr hoşgeldin hekesin dediği gibi kalıcı olursun
Amin, hoşbuldum ;)
vallahi tebrik ederim 250 lik hyosungu kullanıyorsan helal olsun demekten kendimi alamayacagım.
Saol teşekkür ederim :)
Amma tosuncukmuşsun bir türlü sığamadın araya kaç gündür :p
Yok yaa çok zayıfım aslında ama sığmam zaman alıyo genelde nedense :)
Kardeşim Hoşgeldin.

Hee arkadaşlar????
Vallahi üşenmedim kontrol ettim. Bu sitede de rekor benim :) Diğer sitelerde bu resim yoktu ama yine rekor bendeydi. Kader utansın ne diyim :)
pınarrrr hoşgeldin bak net dünyası nekadar küçük her yerde karşılaşıyoruz ee nede olsa ikimizde hyo kullanıcısıyız dimi ama benimki sonunda R var
Ayıptır Murat yaa.. Daha düne kadar benim motoruma hasta oluyodun şimdi R'sızım diye beni eziyosun. Cık cık cık hiç yakıştıramadım sana :p
Bkz. Senin mesajın üstündeki mesajım :cherry:

Abi sen de hoşgeldin bu arada :queen:
Sayın Prometheus, benim topiğimde başka hoşgeldin mesajları olmasın. Ben rekoru tek başıma göğüsliycem. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım.. :D

Hahah ben de dedim nasıl bir hoşgeldin topiği bu. Üşenmedim okudum, çok güldüm. Pınar maşallah dağıtmışın ortalığı (Mustafayı da epey etkilemişin anlaşılan :mrgreen: :mrgreen:)
Neyse bakalım, genelde ben de bir hoşgeldin diyeyim, rekoruna destekte bulunalım.
(Sen Onura bakma bu arada, kıskandı. Askerden döndüğünde bu kadar ilgi olmamıştı ona :p )

Hahah ben de dedim nasıl bir hoşgeldin topiği bu. Üşenmedim okudum, çok güldüm. Pınar maşallah dağıtmışın ortalığı (Mustafayı da epey etkilemişin anlaşılan :mrgreen: :mrgreen:)
Neyse bakalım, genelde ben de bir hoşgeldin diyeyim, rekoruna destekte bulunalım.
(Sen Onura bakma bu arada, kıskandı. Askerden döndüğünde bu kadar ilgi olmamıştı ona :p )

Kıskanılmaya alışkınım allahtan, yan etkileri yaşamıyorum :)
Mustafa arkadaşımız vodafone a geçmek istiyormuş sanırım ondan öyle bir girişimde bulunmuştur diye tahmin ediyorum :D
Hoşbuldum bu arada ;)

Son düzenleme:
herşey o kepte saklı olmasın? merak edilen dikkat çeken ilgi duyulan neyse:wiinkk:

herşey o kepte saklı olmasın? merak edilen dikkat çeken ilgi duyulan neyse:wiinkk:

Hayır arkadaşlar. Diğer sitelerin ismini vermek istemem ama incelemeye alırsanız aynı nick ile yine bikaç rekorum vardı başka kepsiz resimlerle. Ama ne yalan söyliyim yaklaşık rakamlar olsada bu rakamları tutturamamıştım daha önce. Bunu da MT ailesinin genişliğine yormuştum. Taa ki diğer tanışma mesajlarının cevap ve görüntülenme sayılarını kontrol edene dek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar