Hoşbuldum, inşallah..Hos geldin , kalici ve aktif olman dilegiyle , ::tutkuy::
Hoşbuldum Sevilhoşgeldin pınarbu arada tek bayan deilsin ::138: umarım aktif olursun
![]()
Hoşbuldum, teşekkürler hepinize..aramıza::hosgeldi ::tutkuy::
Selam MT
İstanbulda ikamet ediyorum, 24 yaşındayım, vodafone da çalışıyorum. Kırmızı bi hyo gt250 sahibiyim (19 aralıktan beri). Motorumu çok seviyorum. İnşallah motorumla gezilerinize katılacağım imkanlar el verdikçe![]()
Kardeşim Hoşgeldin.
Yalnız o avatar resmini kaldır güzel kardeşim oradan yoksa bu topic sonsuza kadar sürer.![]()
Geleli 2 gün oldu. Özete bak..
Bu konuya 110 cevap yazıldı 1689 kere görüntülendi
Var mı dır başka bir üyemize bu kadar yoğun hoşgeldin mesajı?
Hee arkadaşlar????
Amin, hoşbuldumpınarr hoşgeldin hekesin dediği gibi kalıcı olursun
Saol teşekkür ederimvallahi tebrik ederim 250 lik hyosungu kullanıyorsan helal olsun demekten kendimi alamayacagım.
Yok yaa çok zayıfım aslında ama sığmam zaman alıyo genelde nedenseAmma tosuncukmuşsun bir türlü sığamadın araya kaç gündür![]()
Vallahi üşenmedim kontrol ettim. Bu sitede de rekor benimKardeşim Hoşgeldin.
Yalnız o avatar resmini kaldır güzel kardeşim oradan yoksa bu topic sonsuza kadar sürer.![]()
Geleli 2 gün oldu. Özete bak..
Bu konuya 110 cevap yazıldı 1689 kere görüntülendi
Var mı dır başka bir üyemize bu kadar yoğun hoşgeldin mesajı?
Hee arkadaşlar????
Ayıptır Murat yaa.. Daha düne kadar benim motoruma hasta oluyodun şimdi R'sızım diye beni eziyosun. Cık cık cık hiç yakıştıramadım sanapınarrrr hoşgeldin bak net dünyası nekadar küçük her yerde karşılaşıyoruz ee nede olsa ikimizde hyo kullanıcısıyız dimi ama benimki sonunda R var
Sayın Prometheus, benim topiğimde başka hoşgeldin mesajları olmasın. Ben rekoru tek başıma göğüsliycem. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım..Bkz. Senin mesajın üstündeki mesajım :cherry:
Abi sen de hoşgeldin bu arada :queen:
Hahah ben de dedim nasıl bir hoşgeldin topiği bu. Üşenmedim okudum, çok güldüm. Pınar maşallah dağıtmışın ortalığı (Mustafayı da epey etkilemişin anlaşılan :mrgreen: :mrgreen
Neyse bakalım, genelde ben de bir hoşgeldin diyeyim, rekoruna destekte bulunalım.
(Sen Onura bakma bu arada, kıskandı. Askerden döndüğünde bu kadar ilgi olmamıştı ona)
(Sen Onura bakma bu arada, kıskandı. Askerden döndüğünde bu kadar ilgi olmamıştı ona)
herşey o kepte saklı olmasın? merak edilen dikkat çeken ilgi duyulan neyse:wiinkk: