- Konu Yazar
senin geldiğin etkinlik
9 Mart cuma Berrs buluşması
eski ve yeni MT üyelerinin kaynaştığı toplantı:mrgreen:
hıhh... işte ona gelmiştim ben
senin geldiğin etkinlik
9 Mart cuma Berrs buluşması
eski ve yeni MT üyelerinin kaynaştığı toplantı:mrgreen:
Çok kibarsın, asıl konu benim siteye katılmamdı ama yinede cevap vereyim. Evet benimle konuştu arkadaşın. Bunu bilmek neye yarayacak bilemiyorum hala..alakası yok.
kendi hoşgeldin başlığınla diğerlerini kıyaslarsan ne demek istediğimi anlarsın.
neyse asıl konuya geleyim buraya mesaj yazma sebebim hoşgeldinden ziyade(önceki mesajımda da bahsettiğim gibi) sen, bizim arkadaşın, senin gt250 ile fazerini takas teklif ettiği kişimisin diye sormak.
Harika olur, süper olurtelefon olayı noktayı koydu.
hoşgeldin bağdat caddesinde kırmızı comet görünce yanına parkediyorum sarı kırmızı olsunlar diye![]()
Senin gibi bi abimin olduğu sitede yabancılık çekmeyeceğimi biliyorum mustafa abim. İyiki varsınbu site benim motosikletle tanıştığım ilk adres burda çok güzel bir aile bulacağına emin olabilirsin
Motovirüs mü ne öle bi yer var, AŞB nin köşesine çıktığım zaman bütün forumlara baktım..Bana yazılan yorumlara yani, o da motorcu mu siz bana bakın demiş, resmini (çiçekli böcekli bi kazakla motora binmişsin) koymuşsun...
Çok enteresan ki herkes destek vermiş....Biz de olsa korumalı binmeni önerirdik, yani naçizane fikrimdir ..
Hoşgeldin tekrardan....
sen düşünürüm demişsin, ama bir cevap gelmemiş senden.Çok kibarsın, asıl konu benim siteye katılmamdı ama yinede cevap vereyim. Evet benimle konuştu arkadaşın. Bunu bilmek neye yarayacak bilemiyorum hala..
Orda beni tanıyan arkadaşlarım espri yaptığımı anlayabildi, keşke sizde anlayabilseydiniz. Normaldir.. Ki hırkamda çiçek yada böcek deseni mevcut deil. Olsa da bundan kime ne? O sırada montum yoktu, hava sıcaktı vs vs giymedim giymeyebilirim. Giymemin daha doğru olduğunu iyiliğimi düşünerek söyleyen arkadaşlara da saygım sonsuzdur... Keşke amaç karşılama olsaydı sadece...Motovirüs mü ne öle bi yer var, AŞB nin köşesine çıktığım zaman bütün forumlara baktım..Bana yazılan yorumlara yani, o da motorcu mu siz bana bakın demiş, resmini (çiçekli böcekli bi kazakla motora binmişsin) koymuşsun...
Çok enteresan ki herkes destek vermiş....Biz de olsa korumalı binmeni önerirdik, yani naçizane fikrimdir ..
Hoşgeldin tekrardan....
Düşünmemişim, olabilir. Benim için sorun deil..sen düşünürüm demişsin, ama bir cevap gelmemiş senden.
neyse arkadaşım şuan o arkadaş yanımda, vazgeçmiş artık, sana kolay gelsin.
Aramıza HOŞGELDİN PINAR.Doğru yerdesin keyif alcağını garanti ederim MT tutku yaratır.::tutkuy:: ::tutkuy:: ::hosgeldi
Hoşbuldum. En kısa zamanda olan geziler hakkında sizlerden bilgi bekliyorumhoşgelmişsiiin... gezilerde görüşmek üzere... :rendeer:
Hmm, düşünmem lazımHımmm..Alırız ama bi tur verirsen![]()
Teşekkür ederim Sezai hocam, hoşbuldum. Handball'u ne zaman söylemiştim size hatırlayamadım birdenPınar, Burada da hoşgeldiniz. Hentbol muydu?