Bakım yapılmayan, sorun çıkarınca çöpe atılan, ucuz motorlarla Türkiye'de satış lideri oldular.
5000TL üzeri, değerli ve kullanıcısı bilinçli olan modellerle değil.
Sapla samanı birbirine karıştırıyoruz, size katılıyorum. Daha 3 yıl olmuş demek kullanıcı olarak değil satıcı ağzıyla konuşmaktır motoru satanı eleştirsek aynı cevabı verecektir eminim; daha 3 yıl oldu der sanırım oda :cherry: 3 yıl oldukça uzun bir süre arkadaşım, kaldıki burada sıfırdan bir markadan bahsetmiyoruz. Bu marka Kuba satıyor ve zaten servis ağı var. Eğitim için yatırım yapmak istemiyor. Sizin gibi benim gibi kullanıcı motorları üzerinden deneme yanılma yoluyla yarım yamalak motorları öğreniyorlar.
Para veriyoruz arkadaşlar, hizmet talep etmek yerine satıcı gibi yorumlar yazıyoruz farkında olmadan... Aslında bu ülkenin genel sorunu, başımızdakiler ayağımızdaki donu alsa ihtiyacı vardır devletin diyoruz.
Ben kullanıcıyım, bana motoru satıyorsan arka planda hizmetimi adam gibi vereceksin bu kadar net. 3 yıl olmuş evet ve ben hala Aliden radyatör ızgarası getirtmek zorunda kalıyorum. Bu bir dram..

r: 20-30 adet radyatör ızgarası, siperlik, çanta demiri v.s ithal edip satış ofislerine gönderip motoru satarken aksesuar olarak önerebilirler. Hangimiz sıfır motor alırken böyle bir teklife hayır deriz ki? Bu kadar basit bir şeyi bile yapamamışlar.