fuat kardeş,ben tam tersini düşünüyorum,sizin bayi olmanız bizlere en doğru bilgiyi vermeniz demektir.tamam satışını yapıyorsunuz kabul ama önünüzdeki bir malın plastik kalitesi,sesi eğer sürdüyseniz dengesi,ağırlık merkezinin yukarıda/aşağıda oluşu gibi hatta olası gelebilecek zam duyumlarınızda burada almaya niyetli kişilere tüyo niteliğinde yardımlarınız olursa sanırım herkes size minnettar olacaktır.
sonçadırcı kardeşim,sizden de değerli yorumlarınızla katkıda bulunmanızı bekliyor bu kadar arkadaş.
ve herkesinde dediği gibi markanın TR.de kabul görmesi,kullanıcılarının çoğalması,caddelerde daha çok görülmesi yani özetle geleceğidir sizlerin yorumları.lütfen bizleri bilgiden mahrum bırakmayın.bilgi paylaştıkça çoğalır beyler.
Adanalı kardeşim bu şekilde düşündüğün için öncelikle teşekkür ederim.
Malum bir satıcı sattığı ürün ile ilgili bir yorum yaptığında sanki sadece reklam için yapıyormuş gibi yanıtlar geliyor.
Bu yüzden forumlardan biraz uzak duruyorum.
Trk 502 ile ilgili düşüncelerime gelince:
Öncelikle ağır olması ile ilgili şüpheler var ama gerçekten çok dengeli bi araç ağırlık merkezi oldukça aşağıda düşük hızlarda ile çok kıvrak manevralar yapabiliyor ve ağırlığını hiç hissetmiyorsunuz.
Benim için motor gücü yeterli ve ivmelenmesi de gayet iyi.
Yakıt tüketimi bana göre oldukça iyi, yoğun trafikte maksimum 4,8LT Şehir içi rahat kullanımda 4,2LT Uzun yolda deneme fırsatım henüz olmadı.
Koruma demirleri fazla geniş İstanbul trafiğinde biraz sıkıntı çıkarıyor.
Herkez gibi bende şasenin parlak siyah olmasını beğenmiyorum. Bir grenaj konulup bu kötü görüntü kapatılabilirdi bence.
Plastik kalitesi iyi 10 üzerinden 10 değil ama 8,5-9 diyebilirim.
Konfor gayet iyi belki uzun yolda çok kullananlar için bir silikon sele takviyesi gerekebilir. Eski motorumda vardı çok farkettiriyor rahatlık.
Vibrasyon kendini 130km den sonra hissettirmeye başlıyor ama çok rahatsız etmiyor.
Lastikler gayet iyi yol tutuşu güzel.ABS ler düzgün çalışıyor.
Beyin ve enjeksiyon sistemi BOSCH
Fiyat olarak üstündeki aksesuarlarıda hesaplarsanız fazla olduğunu düşünmüyorum. Keşke daha ucuz olsaydı ama bu vergilerle çok zor
Ve yeni gelen %20 ilave gümrük vergisi avrupadan gelen motorlar hariç tüm motosikletlerin fiyatı daha da artacak.
Genel olarak düşüncelerim bunlar, başka öğrenmek istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.