Tek arka çanta fiyatını bilen var mı? Ben bu fiyatta kaldığı sürece düşünmeye başladım motoru.
Bir önceki sayfada fiyatı yazılmış 1670 TL tek çanta 2 olunca 3340 tl gibi bir şey yapıyor motor kadar fiyat var çantanın ilk etapta alınmasada olur yani şart değil.
Servisler TNT250'de ne kadar sorunlu veya sorunsuzsa bunda da öyle olacaktır. Adamlar çift silindirli bir motora zaten servis veriyorlar, 250 cc olmuş, 500 cc olmuş farketmez.
Parça kalitesine idare eder diyen bir iki kişi vardı galiba kendileri volvo gibi çelikten üretilmesini istiyorlar![]()
Ankara'da Vento Motors çok iyi özellikle Pulsar'dan sonra muazzam geliyor. Baya ilgililer ve teknik bilgi konusunda da iyiler. Hatta geçen cumartesi söylemişlerdi. Sanırım bu hafta TRK502 için eğitime gideceklerdi.
Distribütörün servislere her model için özel eğitim vermesi çok güzel bir uygulama hatırlarsanız TNT 25 ve 250 içinde eğitim seminerleri verilmişti bajajda böyle bir uygulama olduğunu hiç duymadım.
bu aleti hala teslim alan kimse yok mu ?
haziran bitti artık , vay be....
Biraz sabredin, yıl sonuna doğru çantasız fiyatına çantalı vermeye başlarlar. Yalnız şöyle de bir durum var ki TNT 250 Euro 4 ve ABS'li olduğunda fiyatı 22 civarına fırlayacaktır. Bu açıdan bakınca TRK 502'nin fiyatı fena durmuyor. Tüm markalar Euro 4 olduğunda, fiyatı değişmezse satışları hızlanacaktır.
Bajaj'ın eğitim ve seminerleri Kuba'dan daha iyidir.