Benelli Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tek arka çanta fiyatını bilen var mı? Ben bu fiyatta kaldığı sürece düşünmeye başladım motoru.

Bir önceki sayfada fiyatı yazılmış 1670 TL tek çanta 2 olunca 3340 tl gibi bir şey yapıyor motor kadar fiyat var çantanın ilk etapta alınmasada olur yani şart değil.

Dostum teşekkür ederim fakat sanırım yan çantaların tekinden bahsetmişsin. Ben arka üst tek çantadan bahsediyorum.

Teslim alanlar olmuş. Ama çok gıcık olduğum bir olay var. Tam emin olmamamla birlikte tel jantlısı değil standart versiyonu gelmiş ülkemize.

Üçerledeki çantalar yanlar 46 arka 52 lt. Her biri 1100 tl tek satıyorlar

Parça kalitesine idare eder diyen bir iki kişi vardı galiba kendileri volvo gibi çelikten üretilmesini istiyorlar :)

Servisler TNT250'de ne kadar sorunlu veya sorunsuzsa bunda da öyle olacaktır. Adamlar çift silindirli bir motora zaten servis veriyorlar, 250 cc olmuş, 500 cc olmuş farketmez.

Servisler TNT250'de ne kadar sorunlu veya sorunsuzsa bunda da öyle olacaktır. Adamlar çift silindirli bir motora zaten servis veriyorlar, 250 cc olmuş, 500 cc olmuş farketmez.

Ankara'da Vento Motors çok iyi özellikle Pulsar'dan sonra muazzam geliyor. Baya ilgililer ve teknik bilgi konusunda da iyiler. Hatta geçen cumartesi söylemişlerdi. Sanırım bu hafta TRK502 için eğitime gideceklerdi.

Ankara'da Vento Motors çok iyi özellikle Pulsar'dan sonra muazzam geliyor. Baya ilgililer ve teknik bilgi konusunda da iyiler. Hatta geçen cumartesi söylemişlerdi. Sanırım bu hafta TRK502 için eğitime gideceklerdi.

Distribütörün servislere her model için özel eğitim vermesi çok güzel bir uygulama hatırlarsanız TNT 25 ve 250 içinde eğitim seminerleri verilmişti bajajda böyle bir uygulama olduğunu hiç duymadım.

bu aleti hala teslim alan kimse yok mu ?
haziran bitti artık , vay be....

Biraz sabredin, yıl sonuna doğru çantasız fiyatına çantalı vermeye başlarlar. Yalnız şöyle de bir durum var ki TNT 250 Euro 4 ve ABS'li olduğunda fiyatı 22 civarına fırlayacaktır. Bu açıdan bakınca TRK 502'nin fiyatı fena durmuyor. Tüm markalar Euro 4 olduğunda, fiyatı değişmezse satışları hızlanacaktır.

Biraz sabredin, yıl sonuna doğru çantasız fiyatına çantalı vermeye başlarlar. Yalnız şöyle de bir durum var ki TNT 250 Euro 4 ve ABS'li olduğunda fiyatı 22 civarına fırlayacaktır. Bu açıdan bakınca TRK 502'nin fiyatı fena durmuyor. Tüm markalar Euro 4 olduğunda, fiyatı değişmezse satışları hızlanacaktır.

Üçerlerde 2 adet trk 502 kaldı. Tnt 250 lerin hepsini ucuza kaptı millet. Rks cruiserlar da bitti. Önümüzdeki yılı merakla bekliyorum.

RKS Kuba Benelli modellerini emsallerine oranla kıyasladığım da arada %10 ile %18 arasında bi fiyat farkı çıkıyor (bazı modeller hariç) diğer markalar tüm markalar 2 yıl içerisinde euro4'e geçmek zorunda çinli motorlarda fiyat yükselecek bakalım neler olacak. Bu arada Euro4 modellere göre TRK 502 fiyatı fazla değil.

Benelli bu motor ile çıtayı ve hitap ettiği kesimi yükseltti.Motorlar geldi, bundan sonraki süreçte ya Kral olacaklar yada rezil olup gidecekler.Bu motorlar 50 60 bine geldiğin de kaliteli akıllı hizmet isteyecek.Gereken altyapı umarım olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar