Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler kırmızısını arıyorum istanbulda 1-2 bayiye sordum kalmadığını söylüyor yardımcı olacak birisi var mı bu konuda

Sahibinden.com'da kırmızı 250 ilanları var. Onlarda satıldıysa Benelli'nin sitesine girip tüm bayilerin telefon numaralarını bulup arayın. Kırmızıya odaklandıysanız.

Yarın imkan olursa 1-2 tane daha yapayım.

Valla bana yaparsan masrafi neyse karsilamaya hazirim. Ama daha cok hava alacak sekilde tasarim yap bence cunku yazin cogu kisi sikinti yasamis bu korumlar yuzunden..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Yeni bir grup kurulmuş Benelli ile ilgili bilginiz olsun. https://www.facebook.com/groups/benellitr

Hepsini aradım beyler 2017 gelecekmiş yeni parti fiyat 17 küsürlerde bişe olacağı söylendi ama kesin değilmiş biriside pirelli lastikle geleceğini söyledi artık 13.900₺ 2016 üretim kalmamış bu kadar hızlı satılacağını düşünmemiştim, motor bildiğin KALMAMIŞ :)

Arkadaşlar aliexpresten kısa debriyaj ve fren kolları alıp kullanan varmı? ?varsa nasıl mennunmu? Görüntü olarak nasıl?

Valla bana yaparsan masrafi neyse karsilamaya hazirim. Ama daha cok hava alacak sekilde tasarim yap bence cunku yazin cogu kisi sikinti yasamis bu korumlar yuzunden..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Yeni bir grup kurulmuş Benelli ile ilgili bilginiz olsun. https://www.facebook.com/groups/benellitr

Açıkçası tasarım için baya uğraşmam lazım ve lazerde kesilirken çok fazla ince olursa kesikler arası yer sıcaktan malzeme çekebilir.

Dun hava sicakti daga tirmandim 82 dereceyi gordum ekranda muhtemelen radyator koruma olsa sikinti cikardi..

Ne gerek var bence gereksiz bir şey. Yine bir AEA bombası. Isının hızlı düştüğü deneyi de tam bir komedi.

Ne gerek var bence gereksiz bir şey. Yine bir AEA bombası. Isının hızlı düştüğü deneyi de tam bir komedi.

Benzer sıvıyı sanayide bazı yerlerde kullanıyoruz. Antifreeze zaten konmaz radyatöre soğutma sıvısı konur. Evans bir markadır Motul'ün de benzer ürünleri var.

Benzer sıvıyı sanayide bazı yerlerde kullanıyoruz. Antifreeze zaten konmaz radyatöre soğutma sıvısı konur. Evans bir markadır Motul'ün de benzer ürünleri var.

Antifrizli su neden konmaz ?
o soğutma sıvısı net olarak sizin motorunuza ne faydalar getirecek?

Yani şimdi evans koydursam mı yoksa eski sistem mi devam etsem,yoksa evansın bir zararı olurmu motora,kararsız kaldım :(

Motosikleti
Henüz yok.
Yani şimdi evans koydursam mı yoksa eski sistem mi devam etsem,yoksa evansın bir zararı olurmu motora,kararsız kaldım :(

kullanalı kaç sene oldu neden değiştirmeyi düşünüyorsun ki, zaten belli bir km de veya yılda değiştirin diyor olması lazım, boşu boşuna gereksiz masrafa girmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar