bu motor bana tüp taktırcak sonunda
cam çok güzel durmuş. bayıldım. fiyatını duyuncada kendime geldim

hayırlı olsun. güle güle kullanın.
bizim bujiler iridyum değil dimi arkadaşlar. iridyum buji ve hava filtresi değişimi düşünüyorum.
abim yarın sabah 10.000 bakımım var.Bujileride atıcaktım zaten,iridyum olsun olmasın değiştirecektim zaten.iyi denk geldi sorun

kesin dönüş yaparım size.Hava filtresini de yıkayacağım.motor esasen yakmıycak tahminim 17-18 kuruşa iner.Motoru aldığım günden beri racing makine gibi kullanıyorum.bu makineden çıkan ses akrapovicli R25 den çıkmıyor ki.Xj6 diversonu bastırdım,ne biliyim çok hoşuma gidiyor sesi zaten büyük akinelerden korkum var tam benim aradığım motor bu

XD İş ev arası otoyol sıkmadan içim rahat etmiyor.uykuyu yolda açıyorum

Fakat zincir yağı olsun suyu vs,hararet olsun bakımlarını her gün yapıyorum.İş yerinde vakit bol

İnazumalarda bizimle aynı yakıtı yakıyor tüpe gerek yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Bu arada üstad sayılacak bir abimiz (serviside var)makineyi ilk defa gördüğü için baştan aşağı inceledi.Tabiri,ciğeri çok sağlam dedi

Her yerini incik cincik ettiler serviste(anahtar değmedi tabiki)tek bulduğu kusur lastiklerim oldu yine.Bu seni öldürür yolda dedi.Ve herkes Trek 502 yi bekliyor çanakkalede.Bu arada çanakkalede de 2. benelliyi gördüm ama durduramadım yolda.Soracaktım nasıl makinenin durumu diye.Bir sorum olacak kontağı açınca yağ lambası ile FI aynı anda yanıyor.Çalıştırınca aynı anda sönüyor du değil mi?