Bu motoru almadan önce baya bii araştırdım 250cc de bundan daha yakışıklı, daha güçlü, sürüş keyfi veren, koforlu ve stabil bir motor görmedim onun için bu motor satilmaz yaşanır benim için.
Abim aynen millet araştırmadan çamur atmaya bayılıyor.Çinli diyen arkadaşlarım oldu,rks nin 250liliği diyen arkadaşlarım oldu yok öyle yok böyle diyen çok insanda oldu.Motor tamamen italyan tasarım a dan zye.Çinde de toplanıyor.2005 te iflas edecek firmayı satın alıp el attı çinliler.Şirket hayla italyada tasarım dizayna devam ediyor çinde ucuz işçilik ve keeway fabrikasında montajlanıyor.Bu firma 1911 yılından beridir var.Ducati aprilla vespa piaggio gibi devlerle aynı maziye sahip.Araştırmadan yada bilmeden laf etmelerine kızıyorum.Forumda 2004 yılına ait bir konu var,aynasını dahi alamayız biz demişler

Bende sen den gazı alarak az kendi bildiklerimi sunayım.
Bu Tnt 250 nin depo altı...

10.000 bakımında hava filtresi ve bujileri değiştirmek için açıldı,yanlış anlaşılmasın

Bu resim 2001 model benelli tre 900 un motor bloğudur!2001 model!!bunada değineceğim.

2001 tre 900 ön süspansiyon fren vs...

Arka taraf diyim anlaşılsın.2001 tre 900
Resimlere iyi bakıp daha sonra tnt 250 yi incelemeye gidin.Motor bloğu hayla birebir aynı.Ayaklık pedalları birebir aynı.Hatta arka sehpa kaldırma takozlarına dikkat edin,arka zincir dişlisine dikkat edin tasarımından şekline vs.Aslında resimlere çok aşırı dikkatli bakmak istiyor grenajları sabitleyen alyan başlı krom vidalar bile 2001 deki tasarımdan geliyor.Yeni icat edilmedi yani

Tüp şasinin bile birebir italyan olduğu resimde var atmadım uzamasın diye.
Buda benden sorunsuz 10.000 ^^