Herkezin görüşüne saygım sonsuz sadece yorumumu yaptım ben benelli yada diğer markalar her yönden kotudur demiyorum.Aksine malin çok kaliteli malzemeleri vardır illaki. Adamlar herşeyi güzel yapıyorlar örneğin bitane yerde kaliteşise kaçıyorlar. Kullanicinin da o noktadan başına gelmeyen kalmıyor. Arkadaşın dediği gibi oksijen sensoru mesela çok kalitesiz oluyor.Enjeksiyonlu motorda bitane sensör kalitesiz olsa zaten tüm sistem toptan sapitiyor.Enjeksiyon sistemi tasarruf yapmaya gelen bisi degil çok hassas.Bitane geri bildirim sensörlerden yanlış gelse tüm sistem bozuluyor.rolanti cekis ses hersey alt üst oluyor.Sonra dogal olarak servise gidiyoruz.Servisteki muhteremler de sensoru degistirinceye kadsr abi orası bozuk abi pompa bozuk olmadı role bozuk olmadı beyin bozuk diye diye 3_5 ayda bir sensör arızası ni gideremiyorlsr. Onda sonra diyorlar ki AA en son sensör kaldı hadi bide onu değiştirelim. Adam kasaplarin elinde rezil oluyor.Yoksa malda sorun ckmis vs bunlara takilmiyorum.Herşeyde sorun olabilir.Bu çok doğal bundan büyütüçek bisi yok.Ama sen ucuza mal etem diye Git en olmadık parçada kalitesize kaç sonra kendi servisin dahi sorunu bulamasın. Yetkilide bulunmasın. Haklımı ver hakkı oluyor sonra insanlar ben ona kızıyorum. Yokşa bozulmayan bir mal daha icat edilmedi farkindayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Hayır kullanmadim ancak surus kalitesine yada gidişine Duruşuna yorum yapmadım. Bunun için aktif kullanıcı olmam gerekmiyor.Ben sık ariza yaşayanlardan bir kişinin durumunu paylaştım. Ve mondial tarzı motorlar servislerinin ne kadsr sorun olduğunu bildiğim için yorum yapabildim.Tuzla ucerler benelli yede bakıyor. Mondialede ordan biliyorum.
Ozaman ben kaçtım. Gidip R25 konusunun altında grubumdaki r25 kullanıcıların yaşadıkları sorunlarla ilgili bilgi kirliliği yapayım.