Benelli tnt 250 modelinin servislerine Tuzla ucerler bakıyor.Benim bahsettiğim kişi tuzla dayı ancak belki kısım olarak servis ayrılmış olabilir.Ancak 8 gün önce üye olmuş olmam görüş bildiremeyecegim anlamına gelmiyor.Malin kusurunu söyleyince zorunuzami gitti.Yarası olan gocunur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Benelli tnt 250 modelinin servislerine Tuzla ucerler de bakıyor.Benim bahsettiğim kişi tuzladaydı ancak mondialede ayni yerde bakiliyor baska modelede.Belki baska servisler daha iyi olabilir bilemem.Ancak belki kısım olarak servis ayrılmış olabilir.8 gün önce üye olmuş olmam görüş bildiremeyecegim anlamına gelmiyor.Malin kusurunu söyleyince zorunuzami gitti.Ben yorum yaparken her malin arti eksisini soyluyorum.Sağlam mal yapsinlar kimse elestirmez lafla peynir gemisi yurumuyor bu motorsiklet sektorunde ayrica bir marka sempatizani da degilim.Adam bana derdin anlatti bende burda okurlarla paylasyim.Yarası olan gocunur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Fiyatı şu an sitede 13.250 olarak geciyor.Senin dediğin gibi olsun polemik yapamicam sizinle burası polemik yeri değil sizin niyetiniz belli
Dostum mesele niyet değil yanlış konuya yazıyorsun
TNT 250 çift silindir 36 hp bir makine
TNT 25 tek silindir 25 hp bir makine
TNT 250 de TNT 25 de gücü kalitesi çift silindir oluşu sebebiyle tabi ki daha pahalı.
Dünya para verilen KTM duke lerin RC lerin blok patlattığı, Yamaha MT25 ve R25 lerin şanzıman, blok kitleme gibi sorunlarla uğraştığı bir dönem de Benelli nin çıkardığı dertler bana çok büyük gelmiyor. Zayıf olduğunu düşündüğüm yanları elbet var.
Mesela kaliteli bir oksijen sensörü ve ateşleme sistemi yok. Ama parasının ne azını ne fazlasını veren bir motor.
Ayrıca ne olduğu belirsiz dediğin markayı 2005 de Çin liler almıştır. Hala tasarım İtalyanlara aittir. Büyük modeller İtalya da üretilir.
Günümüz dünyasında a2 altında kalan motorlar yani yaklaşık 50 hp altı motorlar bir çok marka tarafından.
Gerek malzeme gerek üretim kalitesi olarak ucuza kaçılmaya başlandığından. Avrupalı Japon Çin Hint Tayvan ne alırsanız alın.
İş şansınıza kalmış oluyor.