Yakıt tüketimi değerleri nasıl?
Hatta herkes yazabilirse sevinirim.
4 depodur 3.8lt/100km yakıyor benim motor. Genelde 6000 devir civarında kullanıyorum.
Sen hala alışamamışsın ama sayfa içerisinde vardı böyle bir kaç yorum bir süre sonra tekel üzerindeki bir şeyler aşınır mı erir mi lastikler o zaman kendine gelir diye TNT 250 sayfasında da rastlamıştım
Yakıt tüketimi değerleri nasıl?
Hatta herkes yazabilirse sevinirim.
4 depodur 3.8lt/100km yakıyor benim motor. Genelde 6000 devir civarında kullanıyorum.
4800 km'lik Balkanlar turunu 137 lt benzin kullanarak tamamladım.. Yani 2,86lt/100km ediyo sanırım yanlış hesaplamıyorsam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Doğrudur sen alışamamışsın diyosan alışamamışızdır ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Kaldı ki 3-4 aydır motor kullanıcısıyım, yanılıyo da olabilirim, lastikler biraz daha kendine gelmiş olabilir ama bana göre hala kötü.. Tecrübeli arkadaşların yorumları daha önemli tabi ki.
Dostlar koruma takozunuzu taktırın ufak bir kaza yaşadım. Motor çok sağlam 15 metre sürüklendik sadece fren pedalı yamuldu. Montum olmasa kolum kırılmıştı. Bana çarpan araç dağıldı resmen.Havalar sıcak biliyorum ama Ekipmansız gezmeyin.
Dostlar koruma takozunuzu taktırın ufak bir kaza yaşadım. Motor çok sağlam 15 metre sürüklendik sadece fren pedalı yamuldu. Montum olmasa kolum kırılmıştı. Bana çarpan araç dağıldı resmen.Havalar sıcak biliyorum ama Ekipmansız gezmeyin.
Motolastik güzel sallamış. Motor hacmine göre lastik mi olurmuş ? Motor tek silindirmiş, amortisörü yorarmış, hepsi hikaye, desteksiz atış. Ellerinde olanı vermeye çalışıyorlar. Boyutları orjinaline uygunsa istediğiniz lastiği takabilirsiniz.
Motolastik güzel sallamış. Motor hacmine göre lastik mi olurmuş ? Motor tek silindirmiş, amortisörü yorarmış, hepsi hikaye, desteksiz atış. Ellerinde olanı vermeye çalışıyorlar. Boyutları orjinaline uygunsa istediğiniz lastiği takabilirsiniz.
Çok fazla görsel ve video var, fakat hala düzenleyemedim işlerin yoğunluğundan..ama paylaşmaya çalışıcam en kısa zamanda... Şimdilik yaptığım rotayı paylaşayım en azından
[url]http://i.hizliresim.com/kv9V0v.jpg[/url]
Lastik ağırlık ve hız indeksleri uyumsuz demek yerine motor hacmi küçük demeyi tercih etmiş olabilirler. Bunlar gereğinden yüksek olursa lastik sert gelir, amortisörler ekstra çalışır.
Çok fazla görsel ve video var, fakat hala düzenleyemedim işlerin yoğunluğundan..ama paylaşmaya çalışıcam en kısa zamanda... Şimdilik yaptığım rotayı paylaşayım en azından
[url]http://i.hizliresim.com/kv9V0v.jpg[/url]