Benden Deneyımlısınız Onerı Istıyorum

Arkadaslar oncelıkle ıyı forumlar kısmetse 8 ay sonra dugunum var. ancak avcılar fatıh gıbı bır mesafe ev ıle ısyerım nişanlımında öyle. o trafıkte araba olmaz dıye dusunuyorum motorsıklet tercıhımdır. Honda Spacy 110 dusunuyorum ancak sızde uygunmudur ıkı kısı ıcın bu motorsıklet. Deneyımım var ehlıyetım ve ekıpmanlarımda var. Bna yardımcı olursanız sevınırım. Spacy 110 dan baska onerılerınız varsa acıgım butcem 5000 tl cıvarında. Saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Yardımcı olacak kımse mı yok arkadaslar.

5 - 6 bin lira arası 2. el Honda PCX bulabilirsiniz ve isterseniz bu motorla dünyayı bile gezebilirsiniz :cat:

spacy biraz nefessiz kalır bence artçılı ve işe gidip gelmeyede kullanacağın için pcx diyorum bütçeyi biraz daha arttırman gerekecek birde scooterde kışın su sıçratma daha mı az olur banamı öyle geliyor

konfor açısından bütçenizi biraz daha arttırıp xmax250 almanız yararınıza olacaktır. 2 kişi daha rahat olur düşüncesindeyim.

125 CC o yolda 2 seneye kalmaz sıkacaktır. motor alırken bunu da göz önünde bulundurun.

ben size aprilla scarebeo öneririm. 2. el fiyatları makul ama yedek parça ve servis konusunda honda kadar başarılı olmayabilir. Yine de performans ve denge olarak güzel bir scooter.

Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama yapıcak birşey yok.
Pcx al :)

Belki daha güçlü birşey daha iyi olabilir fakat hergün gidilecek yolda yakıtıda önemzemeniz gerekiyor.
250 cc ve üzeri bir süre sonra yakıttan dolayı can sıkıcı olabilir.
Bir bakmışsınız zaten 80-90 km hızı geçmiyorsunuz ve boşuna 2 katı para veriyorsunuz. ( bunu ben yaşadım ordan biliyorum)
Güçlü herzaman daha iyidir fakat işin içine ekonomi girdimi olay değişiyor.
pcx hem konforlu hem kullanışlı 2 kişi için alınıcak en ufak scooter . Daha ufağı hem size hem motora eziyet olur.
Bir tık üzeri dersenizde sym joyride neredeyse konfor , ekonomi ve güç düşünülünce tek seçenek gibi. Belki dink 200 onun yerini alabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar