Bende Tanıtayım Kendimi :)

Selamlar Arkadaşlar Uzun bir süredir siteyi yakından takip ediyorum.Forumlardaki faydalı bulduğum bilgileri okuyor.Bilgi bankamı geliştiriyorum.Kendi kendime Siteye üye olmadan Hep almanın doğru olmadığı kanaatine vardıktan sonra Üye olma kararı ve Kendimi tanıtma kararı almış bulunuorum. ( Önceden bilgi hırsızlığı yapıyodum affedin :) )

Gelelim Kendimi tanıtma işlemine,

Efendim İsmim Anıl Soyismim DOğru Mesleğim otomotiv Servis Hizmetleri , Ev ist / şişli , işyeri ist/ maslak tadır. Babamın motosiklet tutkusu nedeniyle erken yaşlarda artçı olmaya başladım Allah başımdan eksik etmesin Babam sayesinde, Sonrasında da bisiklet maceralarımı da pekiştirerek vitessiz motosiklette sürücü olma yolunda düşe kalka devam ettim.Şuanda 26 Yaşındayım.13 Yaşından beridir motosikletlerle iç içeyim.. Sıralarsam çeşitli yıllarda Suzuki burgman,suzuki gn250 ,srad,1000 rr repsol kullandım.Ve 2007 yılında geçirdiğim trafik kazası sonrası 1,5 sene motora binemedim.Şuanda Suzuki gsxR600 20.th special edition kullanıcısıyım..Nişanlıyım yakında düğünüm var :) Yengeniz izin verdiği sürece ( vermek zorunda:queen: ) SS'e devam edicem.Geziler içinde bi tiger trumph Almayı düşünüyorum.

Yarışma programı tanıtımı gibi oldu ama Tam anlamıyla özetlemek istedim kendimi :)

Bunlarda fotolarım..
dsc0072r.jpg

Bu da 29 EKİM edirnekapı Şehitliği buluşmasından bir foto
29ekim18.jpg

Hepinize Kazasız belasız Günler Dilerim.Sevdiklerimizle Uzunca bir ömür geçirmemiz dileğiyle Sevgiler Selamlar....

hoşgeldin aramıza :) hep senin gibi motorcu bir babanın oğlu olmak istedim ama babam gençliğinde motorcu olmasına karşın artık artçım olmaktan ileri geçmiyor :( maşallah size :mrgreen:
bu arada Suzukileri sevmememe rağmen şu suzuki mavisi hep hoşuma gitmiştir (renk kombinasyonu olarak)...

HoşgeLdin Aramıza Hocam Kazasız Belasız SürüşLer .. Motorun Hoşuma Gitti Güzel ve Temiz MAŞALLAH ..:rendeer:

hoşgeldin aramıza :) hep senin gibi motorcu bir babanın oğlu olmak istedim ama babam gençliğinde motorcu olmasına karşın artık artçım olmaktan ileri geçmiyor :( maşallah size :mrgreen:
bu arada Suzukileri sevmememe rağmen şu suzuki mavisi hep hoşuma gitmiştir (renk kombinasyonu olarak)...

Teşekkürler özgür babamın Motorcu olması Çok büyük bir avantajım diyebilirim.Sen çok istemene rağmen yaşamayabilirsin ama unutma ileride allah nasip ederse çocuklarına Bunu yaşatabilirsin :wiinkk:

Hoşgeldin... :)

Güzel bir tanışma topiği olmış :rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşım Gayet içimden geldiği gibi yazdım sıradan mrb ben şu gibi şeyler bana yeterli gelmiyor :)

HoşgeLdin Aramıza Hocam Kazasız Belasız SürüşLer .. Motorun Hoşuma Gitti Güzel ve Temiz MAŞALLAH ..:rendeer:

Sağol bilal gözüm gibi bakıorum.namuzsuza :D allah razı olsun iyi dileklerin için..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin:cat:

Hoşgeldin aNıl abi ben bARtu kalıcı ve katılımcı olman dilegi ile..

tşk ederim arkadaşlar Bnde çok memnun oldum.Umarım daimi ve Kalıcı dostlukların kurulmasına vesile olur bu üyelik...

GKN

Hoşgeldiniz iyi forumlarrr :rendeer:
Gazlamalara da bekleriz:cat:

hoş geldin, kendini açık ve elştirerek tanışmış olmandan dolayı teşekkür ederim. gezi ve toplantılarımızda senide görmek isteriz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş hoş geldin Bende şişlide oturuyorum MT-gezilerinde seni,de görmekisteriz.Selamlar
Ben tünal 0533 395 93 04 ( Fazer )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar