Bende Tanıtayım Kendimi :)

vay hırsız vayyyyy :mrgreen:Arkadaşım zaten aramızdaymışsın ama bız senı tanımıyormuşuz sen de güzel bır anlatımla kendını tanıttın aramıza hoş geldınız :rendeer:

Hoş geldiniz arkadaşım. Fakat böylesine genç insanlarda elinizde bulunan sigaralar kötü durmuş.

Hoşgeldiniz iyi forumlarrr :rendeer:
Gazlamalara da bekleriz:cat:

Haberim olursa seve seve gelirim :)

Hoşbulduk hakan bey Teşekkür ederim.

hoş geldin, kendini açık ve elştirerek tanışmış olmandan dolayı teşekkür ederim. gezi ve toplantılarımızda senide görmek isteriz.

hoşbulduk,insanların karşındakilerden önce kesinlikle kendilerini eleştirmeleri gerekir.Bende bunu yaptım.Gezi ve toplantılarda olmaya gayret göstereceğim..

Kardeş hoş geldin Bende şişlide oturuyorum MT-gezilerinde seni,de görmekisteriz.Selamlar
Ben tünal 0533 395 93 04 ( Fazer )

Merhaba tünal Memnun oldum..Komşu çıktık :) telefonu kaydettim.Benimki de zaten imzamda yazıyor..Umarım görüşürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

vay hırsız vayyyyy :mrgreen:Arkadaşım zaten aramızdaymışsın ama bız senı tanımıyormuşuz sen de güzel bır anlatımla kendını tanıttın aramıza hoş geldınız :rendeer:

Hoşbulduk..:) beğendiğinize sevindim. :bounce:

Hoş geldiniz arkadaşım. Fakat böylesine genç insanlarda elinizde bulunan sigaralar kötü durmuş.

Üstad dedğine katılıyorum.29 ekim fotoğrafıydı o 1 kasım itibarıyla sigarayı bıraktım zaten :) artık temiz hava sahalarından faydalanıyorum :):) Eskilerden kaldı o foto :)

merhaba arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

ps3 sbk 09 oyunu hakkında bilgisi olan varmı acaba

Aramıza hoşgeldin dostum,Daima tekerin düz,Asfalt yüzü görmemeni temenni ederim :)

Benim Babam da Motorcuydu Ve Motor Sevdalısıydı Bende Onun Sayesinde Motor Bağımlısı oLdm:queen:

hos geldin dostum.seni biyerden tanıcam ama cıkaramadım .bende şişilideyim kalpvakfının ordayım.tekrar hosgeldin...

hos geldin dostum.seni biyerden tanıcam ama cıkaramadım .bende şişilideyim kalpvakfının ordayım.tekrar hosgeldin...

hoşbulduk doğrudur.Bende doğma büyüme şişliliyim...Yüzyüze gelsek belki çıkarırız amma:silent: İlk buluşmada görüşürsek bakınırız :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

Aramıza hoşgeldin dostum,Daima tekerin düz,Asfalt yüzü görmemeni temenni ederim :)

iyi dileklerin için tşk Bilmukabele tüm ikiteker kullanıcılarına gelmiş olsun bu dileğin...

ben kalp vakfının arka sokagın da tamirciyim yolun düserse beklerim kardes batuhan CAKIR CAKIRLAR OTO KLINIK :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bekara SS vermesinler.:p

Aramıza hoşgeldin gazcı.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar