- Konu Yazar
Selamlar Arkadaşlar Uzun bir süredir siteyi yakından takip ediyorum.Forumlardaki faydalı bulduğum bilgileri okuyor.Bilgi bankamı geliştiriyorum.Kendi kendime Siteye üye olmadan Hep almanın doğru olmadığı kanaatine vardıktan sonra Üye olma kararı ve Kendimi tanıtma kararı almış bulunuorum. ( Önceden bilgi hırsızlığı yapıyodum affedin
)
Gelelim Kendimi tanıtma işlemine,
Efendim İsmim Anıl Soyismim DOğru Mesleğim otomotiv Servis Hizmetleri , Ev ist / şişli , işyeri ist/ maslak tadır. Babamın motosiklet tutkusu nedeniyle erken yaşlarda artçı olmaya başladım Allah başımdan eksik etmesin Babam sayesinde, Sonrasında da bisiklet maceralarımı da pekiştirerek vitessiz motosiklette sürücü olma yolunda düşe kalka devam ettim.Şuanda 26 Yaşındayım.13 Yaşından beridir motosikletlerle iç içeyim.. Sıralarsam çeşitli yıllarda Suzuki burgman,suzuki gn250 ,srad,1000 rr repsol kullandım.Ve 2007 yılında geçirdiğim trafik kazası sonrası 1,5 sene motora binemedim.Şuanda Suzuki gsxR600 20.th special edition kullanıcısıyım..Nişanlıyım yakında düğünüm var
Yengeniz izin verdiği sürece ( vermek zorunda:queen: ) SS'e devam edicem.Geziler içinde bi tiger trumph Almayı düşünüyorum.
Yarışma programı tanıtımı gibi oldu ama Tam anlamıyla özetlemek istedim kendimi
Bunlarda fotolarım..
Bu da 29 EKİM edirnekapı Şehitliği buluşmasından bir foto
Hepinize Kazasız belasız Günler Dilerim.Sevdiklerimizle Uzunca bir ömür geçirmemiz dileğiyle Sevgiler Selamlar....
Gelelim Kendimi tanıtma işlemine,
Efendim İsmim Anıl Soyismim DOğru Mesleğim otomotiv Servis Hizmetleri , Ev ist / şişli , işyeri ist/ maslak tadır. Babamın motosiklet tutkusu nedeniyle erken yaşlarda artçı olmaya başladım Allah başımdan eksik etmesin Babam sayesinde, Sonrasında da bisiklet maceralarımı da pekiştirerek vitessiz motosiklette sürücü olma yolunda düşe kalka devam ettim.Şuanda 26 Yaşındayım.13 Yaşından beridir motosikletlerle iç içeyim.. Sıralarsam çeşitli yıllarda Suzuki burgman,suzuki gn250 ,srad,1000 rr repsol kullandım.Ve 2007 yılında geçirdiğim trafik kazası sonrası 1,5 sene motora binemedim.Şuanda Suzuki gsxR600 20.th special edition kullanıcısıyım..Nişanlıyım yakında düğünüm var
Yarışma programı tanıtımı gibi oldu ama Tam anlamıyla özetlemek istedim kendimi
Bunlarda fotolarım..
Bu da 29 EKİM edirnekapı Şehitliği buluşmasından bir foto
Hepinize Kazasız belasız Günler Dilerim.Sevdiklerimizle Uzunca bir ömür geçirmemiz dileğiyle Sevgiler Selamlar....