Bende meşhurum artık ,dergiye çıktım...

gayet şık ve güzel fotolar! motosiklet bayanlarımıza yakışıyor helal olsun.
motosiklet'i sevdirme adına devamını tüm motosikletci'lerimizden bekliyoruz .......

desparadost kardeşim seni ünlü yapmak zaten boynumuzun borcu :)
merak etmeyin arkadaşlar medya desteğiniz var :)

dergilerde motosiklet ve motosiklet kullananlar hakkında yazıları görmek gerçekten bizi sevindiriyor :rendeer:

ama şuna değinmeden geçemeyecem motosiklet kullanan bir bayan olunca haber vs. oluyorda erkek olunca niye bişe olmuyor :p merak etmişimdir hep :p:cherry::p

desparadost kardeşim seni ünlü yapmak zaten boynumuzun borcu :)
merak etmeyin arkadaşlar medya desteğiniz var :)
murat sendende bişey kaçmıyor:mrgreen:öpüyorum senin desteğini her zaman gördüm:) eee biz motosiklet'ciyiz o kadar destekleriniz olsun:wiinkk::rendeer:

dergiye cıkmak önemli değil.önemli olan ben suraya cıktım ben meşhurum demeden insanların taktir etmesidir.sözüm desperadost ve melise değildir

DESPERADOST,,Bi kere ben daha meşhurum lütfen ,biliyosun digitürk 88 .kanal ın kimlik sesiyim,çıkan bir albümde wokalim var 2. si gelio teslim edildi ama önce fransa ve italyada sonra burada çıkıcak.Kanaldada dewamlı wokallerim dönüyor.
Üstelik spor geçmişimde fransa Türkiye ortak çalışmasında 6 milli sporcunun dans spor koroografı olarak yurt dışına gittim. 23 yaşımda bir dergiye kapak olmuştum.Desperadost BAK SENİN ŞARKINADA WOKAL YAPTIM PUAHAHAHAH
BEN DAHA ÜNLÜYÜM ISRAR ETME ,YAPMAM WOKALLERİNİ BAK:mrgreen:

bravo bravo:cat:.bu başarılardan sonra kimse suraya cıktım buraya cıktım diyemez artık:queen:.tekrar ediyorum sözüm desperadost ve melise değildir

çoook mutlu oldum bi hemcinsimi daha basında bu şekilde görünceee
helal olsun walla sana

Senin adına cok sevındım ve kıskandım :p Ne mutlu sana ... Resimlerde de çok guzel ...

dergiye cıkmak önemli değil.önemli olan ben suraya cıktım ben meşhurum demeden insanların taktir etmesidir.sözüm desperadost ve melise değildir

Benim topiğimi skull açtı (erhan) :cherry: :mrgreen:

Ama öyle deme, mutlu olmuş paylaşmış ne zararı var...:wiinkk:

valla haklsın müjde aynen haklısın' ama ben hep şunu savundum motosiklet ve motosiklet'ci adına kim ne yaparsa önünde eğilirim! çünkü bizim çıkış noktamız motosiklet şimdi beni konuşturma :mrgreen:solo albümümü radyo geçmişimi bestelerimi bana anlattırma ego'mu fırlatma heheh ama sen gerçekten süper bi bayan vokal ses sin bunu kimse inkar edemez sağol bu arada bana desteğin'i inkar edemem motosiklet'ci abi'abla şarkımda senin sesini duyacağız inşallah el birliğiyle basın'dan arkadaşlarımızın desteğiylede motosiklet'ciyi anlatacağız ve farkedileceğiz bu tarz dergiler'de çok etkilidir arkadaşımıza tekrar mutluluğumu ifade etmek isterim....

herkes ne kadar meraklıymış ünlü olmaya :)
sence bu söylem hoşmu yakıştıramadım kusura bakma sevgili kardeşim...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dergiye çıkılınca meşhur mu olunuyor ?

ooo sen gec kaldın ya ben 2005 ın ocak sayısında motorbıke dergısıne cıktım ılk :) reklam mı oldu ne:p

Desperadost Şekerİm Takiliyorum Ben Sana Ama Şİmdİ

Senİn Şarkiyi Okuyacam Gİtmem Gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar