Bende Hondacı oldum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun . En iyisini yapmışsınız sıfır alarak. Kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:
Teşekkür ederim,şartlar sıfıra zorladı,o kadarda 2. el almak için özel çaba gösterdiğim halde olmadı işte :)

Kazasız sürüşler.... :cat:
teşekkürler.

Metehan candır can :) Kazasız belasız doya doya sürmen dileğiyle :rendeer:
,
amiiiin.

dostum hayırlı olsun... gecen izmitteydim beyaz bi wolf gördüm inş. sensindir diye geçirdim kalbimden ama değilmişsin demekki :) hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler geçirmen dileğiyle...
eyvallah dostum,sym alamadım ama 2. ele düşerse mutlaka onunda tadına bakacağım,içimde ukte kaldı :)

hayırlı uğurlu olsun Ahmet Allah kaza bela vermesin
saolasın hemşo...

OOOOOOOOO Hayırlı uğurlu olsun.
Abi benim hiç sıfır motorum olmadı :( Allah bizede verir inşallah :)

hayırlı olsun...güle güle kullan .. kaliteli yağ tercih et

Abi tekrar hayırlı uğurlu olsun. Hem motoru aldık hemde gezi gibi oldu çok keyifli bir gündü bütün arkadaşlara teşekkürler. Korayda cbf aldıktan sonra bizi kimse tutamaz söyliyim:queen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. En iyisini yapmışsın. Sıfır gibisi var mı..!

Keyifle kullanmanı diler, yardımcı olan arkadaşlara (başta Metehan'a) teşekkürlerimi sunarım.:cat: (Teşekkür etmek içimden geldi.:wiinkk:)

kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..mete abi sen nasıl bi adamsın ben anlamadım:)bak bu konuda ciddiyim bu kadar insana yardımcı oldun sevindirdin yol gösterdin:)cennetliksin heralde:)adamın hasısın:)cbf aşkı senle daha bi başka:queen:

hayırlı olsun ahmet abi güle güle kullan kazsız belasız nice uzun kmlere

kazasız belasız iyi günlerde kullan. cbf 150 sağlam motordur,Mete pandasını taşıdıkdan sonra :cherry: gerisini sen düşün artık...

tekerin düz bassın...

OOOOOOOOO Hayırlı uğurlu olsun.
Abi benim hiç sıfır motorum olmadı :( Allah bizede verir inşallah :)
Teşekkür ederim eyübüm sultanım:)Sen neyapacaksın cbf nin sıfırını sende öyle bi makine varki ömürlük hemde,3 cbf eskitir ardına bağlayıp sürüm sürüm süründürür :)
Allah tez zamanda istediğin sıfır km motoru sanada ansib etsin....

hayırlı olsun...güle güle kullan .. kaliteli yağ tercih et
Teşekkür ederim,,,yağ tercihim genelde ;ybr ciler hiç yağ kullanmıyorlarmış:)onlardan arta kalanları takviye etmeyi düşünüyorum:)

Abi tekrar hayırlı uğurlu olsun. Hem motoru aldık hemde gezi gibi oldu çok keyifli bir gündü bütün arkadaşlara teşekkürler. Korayda cbf aldıktan sonra bizi kimse tutamaz söyliyim:queen:
saolasın kardeşim,çok keyifli güzel bir gündü sayenizde..korayın içine düştü bir ateş napar artık bilmiyorum :)

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. En iyisini yapmışsın. Sıfır gibisi var mı..!

Keyifle kullanmanı diler, yardımcı olan arkadaşlara (başta Metehan'a) teşekkürlerimi sunarım.:cat: (Teşekkür etmek içimden geldi.:wiinkk:)
eyvallah abi teşekkür ederim.aynen sıfırın tadı başka,ha şurdan ha burdan ne çıkar ne sürpriz yapar sıkıntısı yok en azından.metehan bu ne yapacağı belli olmuyor,Allah onada öyle bi cüsse vermiş ki ama içinede yumuşacık bir kalp yerleştirmiş,pamuk gibi...tam yaslanmalık :)

kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..mete abi sen nasıl bi adamsın ben anlamadım:)bak bu konuda ciddiyim bu kadar insana yardımcı oldun sevindirdin yol gösterdin:)cennetliksin heralde:)adamın hasısın:)cbf aşkı senle daha bi başka:queen:
teşekkürler mücahit,amiin diyorum,allah tüm motorseverleri başta mt li dostlarımı korusun..

hayırlı olsun ahmet abi güle güle kullan kazsız belasız nice uzun kmlere
saolasın fatih,buldunmu aradığın Gt yi....

hayırlı olsun..
güle güle kullan...
Mete abi bu forumun gülü:)
ebubekir noldu hani bana temiz Gt 250 buşacaktın yalan oldu demi :) saolasın kardeşim,sende güle güle kullan seninkide yeni sayılır.

Kazasız belasız güle güle kullan :)
teşekkürler lukas...

kazasız belasız iyi günlerde kullan. cbf 150 sağlam motordur,Mete pandasını taşıdıkdan sonra :cherry: gerisini sen düşün artık...
tekerin düz bassın...

Teşekkür ederim..Mete şu an activaya zulmediyor :) nasrettin hocanın eşeği misali bazı ters bazı düz,artık bi gün eşşek onu tekmelemez inşallah :)

Kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin......Abi bu kaç basıyor yav...................

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler
teşekkürler...

Hayırlı olsun kardeşim,sorunsuz ve keyifle binersin İnşallah.
eyvallah abi,teşekkür ederim.

Kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin......Abi bu kaç basıyor yav...................
saolsın teşekkür ederim abilerin abisi,koca adam :)
kaçmı basıyor; 300 basiyor ebiiii 300 basiyorr :)bizim çayırda kapışalımmı ebiiii :)

hayırlı uğurlu olsun...bir güzelde gezmişsiniz tekerinize sağlık...hepiniz sağlıcakla kalın allaha emanet olun...
------------------------------------------------------------------------------
sıra sıra duran kasklar ne onu anlamadım...yani içlerinden birinimi aldın...sizinmiydi...kaskıda yenilediysen :cat:...tam kadro...hayırlı olsun...

Kocaeli İl Temsilcisi
Panpişim konuyu görmedim kusuruma bakma , işte olay budur bene ekmekleri yaktırdın len allahtan kork sana laf yetiştirecem diye 4000 lira ikinci ele verene kadar sıfır olsun aksesuarsız olsun zira aksesuarlar servet tutmuyor zamanla yaparsın şaşkınnnn:cherry:

doğru bir kadar vermişsin kankam emin ol şu an kendim almış kadar sevindim , bu arada şu pis ybr leri çek yanından görüntü kirliliği yapıyorlar :cherry: :queen: ethem,nihat,ahmet ninja, irfan 4- 2 öndeyiz :cherry:

fatihim, koraycım çıtırlarım civcivlerim bırakın şu inadı dönün honda amcanıza :cherry:

allah tekerine taş değdirmesin kanka hayırlı uğurlu kazasız kedersiz kullanmayı nasip eylesin :)

Ahmet kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun Allah kem gözlerden saklasın.Yeni yenidir,inciğini cinciğini bilirsin hiç olmazsa.
Artık zamanla koruma demiri, grenaj koruma, topcase de kondurdunmu deyme keyfine.

Ahmet usta hayırlı uğurlu olsun pazar günü ıslatıyoruz ona göre bu arada motoruna yan takoz kafa koruma demiri taktır benden söylemesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar