Bende bir huy var...

Motosikleti
PM-01
Merak etme senden almadığı tıraş parasını, asgari ücretle çalışıp çektiği 36 aylık ihtiyaç kredisiyle aldığı Iphone 17 pro max'ını gördüğü müşteriden alıyor zengin sanıp :D

len cocuklar hepinizin yorumlarinizi okudum da birazeda ben katayim dedim,hala tarihini ve fiyatini hatirlamdigim giysilerim dolabi bekliyor daha yeniceleri de varda, en kullanisli ve icinde en rahat ettigim esyalarim var, mesela siyah impertex denilen malzemeden icinde fazla dolgu olmayan bir montum var teyzeniz söylenip duruyor, "al kendine bir mont artik ütülerken parliyor sonra biraz ütüyle yakmis bende ütüyle yapistirilan bir cikartma alip kendim yaptim sora fermuar bozuldu tabi teyzenize gene malzeme cikti "at artik onu"lafini yapistiriverdi, nemi yaptim, 50.-TL ye fermuar aldim, 200.-TL de terziye verdim250 .- TL ye maloldu valla hickimse kac senelik oldugunu tahmin bile edemez dolapta daha sonra alinmis olan 3 tane daha varda dolabi acinca o mont "beni giy" diyor sanki, yas olmus 80 hani derler ya "yedigin yatismaz,giydigin yakismaz" iste böyle gidiyoruz,hepinizi cok amacok seviyorum allaha emanet oldun kazasi belasiz hayirli surusler dilerim 👋 :ROFLMAO::ROFLMAO:🥰🙏

Motosikleti
600RR
pek kıyafete özen göstermem bende, atma gibi huyum yoktur. lisede giydigim (2003-2006) montu hala giyerim dışarıya.

o zamanlar aldıgım tişörtler şu an pijama konumunda, bi t anesi yırtık falandı ama idare ediyordu; gecen hafta kol deliği diye yanlıslıkla sırtımdaki minik delikten kolumu geçirince ne yazık ki en sevdiğim tişört mahvoldu. hanım atalım dedi; bekle dedim önce kirlensin yıkamak yerine atarız çöpe. 10 gündür atmamak için giyiyorum vedalaşamadım.

valla saç/sakal/yıkama 750 tl.. bedava yapacaksa dilenci gibi giyinir giderim mis...
haci ben iç çamaşırlarımı pamuklu ve kaliteli bir markadan alıyorum hava atmak gibi olmasın,onları da kullanım miladı dolunca bez şeklinde kesip kesip zula yapıyorum,motorun alt bloğunu veya zincirini temizleyeceksem o kestiğim boxer parçalarını kullanıyorum,pamuklu olduğu için çok iyi siliyor ve iz yapmıyor :censored:

Motosikleti
D400
haci ben iç çamaşırlarımı pamuklu ve kaliteli bir markadan alıyorum hava atmak gibi olmasın,onları da kullanım miladı dolunca bez şeklinde kesip kesip zula yapıyorum,motorun alt bloğunu veya zincirini temizleyeceksem o kestiğim boxer parçalarını kullanıyorum,pamuklu olduğu için çok iyi siliyor ve iz yapmıyor :censored:

bak şimdi ben tişörtü atmam o zaman; en az 3 sene de temızlık amaclı kullanırım.

images

İstemsiz olarak gelişti olayı anlatıyorum..
4 sene önce askerden geldiğim vakit pazardan bir eşofman takımı almıştım, yırtıldı ama diktirdim hala daha giyiyorum,hatta askerden dönerken verdikleri spor ayakkabıyı da hala gül gibi kullanıyorum,fark ettim ki para karşılığı bir hizmet veya mal alacaksam insanlar bana gariban gözüyle bakmaya başladı,bende de bir huy vardır ne zaman berbere gitsem o eşofmanı giyerim ve eve döndüğüm gibi çamaşır makinesine atarım,günde kırk kişinin arkası değiyor sonucta,rahat olamıyorum..neyse tıraş bitti berber dedi ki kardeşim bu sefer benden olsun hatta yanlış anlamazsan benim evde kullanmadığım eşofman takımı var onu sana verebilir miyim dedi,ben biraz üzüldüm sonra güldüm,durumu izah ettim falan filan ama berber hala beni gariban sanıyor ve bazen tıraş parası almıyor:cry:
E madem bu eşofman böyle can sıkıcı bir durum yaşanmasına sebep olmuş o zaman demek ki o eşofmanla vedalaşma vakti gelmiş. Bence imkanlar el veriyorsa yeni bir berber eşofmanı alıp, başka bir berberle traş hayatına devam etmek mantıklı olur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İstemsiz olarak gelişti olayı anlatıyorum..
4 sene önce askerden geldiğim vakit pazardan bir eşofman takımı almıştım, yırtıldı ama diktirdim hala daha giyiyorum,hatta askerden dönerken verdikleri spor ayakkabıyı da hala gül gibi kullanıyorum,fark ettim ki para karşılığı bir hizmet veya mal alacaksam insanlar bana gariban gözüyle bakmaya başladı,bende de bir huy vardır ne zaman berbere gitsem o eşofmanı giyerim ve eve döndüğüm gibi çamaşır makinesine atarım,günde kırk kişinin arkası değiyor sonucta,rahat olamıyorum..neyse tıraş bitti berber dedi ki kardeşim bu sefer benden olsun hatta yanlış anlamazsan benim evde kullanmadığım eşofman takımı var onu sana verebilir miyim dedi,ben biraz üzüldüm sonra güldüm,durumu izah ettim falan filan ama berber hala beni gariban sanıyor ve bazen tıraş parası almıyor:cry:
Burada asıl dokunulması gereken şey , senin başkasının oturduğu koltukların pis olduğu, ve temiz olmadığını düşünmen...
Bencce sende titizlik hastaliğı (obsesif-komplisüf ) olma olasılığı yüksek...

Temizlik hastalığı birçok nedene bağlanabilir. Öncelikle beyin kimyasındaki değişimlerden kaynaklı olduğu görülmektedir. Yani beynin bazı bölgelerindeki bozulmuş iletiden kaynaklandığı söylenebilir. Sadece fizyolojik nedenlerden ziyade psikolojik nedenlerde bu rahatsızlığı ortaya çıkarabilir. Bunlar ise; model alınan kişinin yani anne - baba veya bakım veren kişinin böyle bir rahatsızlığının oluyor olması, bazı olaylardan dolayı hissedilebilen suçluluk duyguları, geçmiş travmatik yaşantılar, çatışmalı – mutsuz ilişkiler, yalnızlık gibi duygu ve durumlarda temizlik hastalığının nedenleri arasında görülmektedir.

Eğer böyle bir durumun varsa tedavi ettirmeni tavsiye ederim.. İlerleme yapabilen bir hastalıkmış..

Motosikleti
600RR
Burada asıl dokunulması gereken şey , senin başkasının oturduğu koltukların pis olduğu, ve temiz olmadığını düşünmen...
Bencce sende titizlik hastaliğı (obsesif-komplisüf ) olma olasılığı yüksek...

Temizlik hastalığı birçok nedene bağlanabilir. Öncelikle beyin kimyasındaki değişimlerden kaynaklı olduğu görülmektedir. Yani beynin bazı bölgelerindeki bozulmuş iletiden kaynaklandığı söylenebilir. Sadece fizyolojik nedenlerden ziyade psikolojik nedenlerde bu rahatsızlığı ortaya çıkarabilir. Bunlar ise; model alınan kişinin yani anne - baba veya bakım veren kişinin böyle bir rahatsızlığının oluyor olması, bazı olaylardan dolayı hissedilebilen suçluluk duyguları, geçmiş travmatik yaşantılar, çatışmalı – mutsuz ilişkiler, yalnızlık gibi duygu ve durumlarda temizlik hastalığının nedenleri arasında görülmektedir.

Eğer böyle bir durumun varsa tedavi ettirmeni tavsiye ederim.. İlerleme yapabilen bir hastalıkmış..
hoca yanlış anlama ama köyde bin çeşit insan var,2 haftada bir duş alan ve üstü başı koyun tezeği kokmuş o adam da koltuğa oturuyor benim gibi her gün duş alan da o koltuğa oturuyor...ben berberden gelince o halimle evimin koltuklarına oturamam yani bu benim içim almıyor..

bu söylediğiniz durum benim hayatımı olumsuz etkilese anlarım,ama bu huy bende olumsuz bir etki yaratmıyor ve bu davranışımdan memnunum.

eminim o boxerları yıkamadan beze dönüştürüyorsun, senden motor alınmaz aw 💀

Motosikleti
600RR
Beyler yapmayın, osuruktan bir mikrofiber bez kaç para ki don, sütyen ve t-shirtlerinizi bez olarak kullanıyorsunuz? Beyaz slip don giyen adam ne yapsın? Onunla mı kurulasın koskoca motoru?
abi onemlı bir noktaya parmak attın sen şimdi,ben askere gidene kadar boxer giyemezdim,ama boxere alışınca da tüm bembeyaz sıfıra yakın tutku donlarımı çöpe attım,tabi ki onlarla kurulamayın rezil olursunuz

F54

oldu olacak abi be karnım çok aç bana bi tavuk döner ısmarla deseydin bari
olmuşken tam olsun;)

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Dün 2 oğlumda berbere gittiler. Berber karşı apartman, alışkanlık giderler Babam verecek derler. Akşam 1.900 TL ödeyince şöyle bir hayatı sorguladım :( Ben 10 yıldır gitmiyorum saçsal durumlardan dolayı, bir miktar ortalamayı düşürüyoruz bu sebepten :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün 2 oğlumda berbere gittiler. Berber karşı apartman, alışkanlık giderler Babam verecek derler. Akşam 1.900 TL ödeyince şöyle bir hayatı sorguladım :( Ben 10 yıldır gitmiyorum saçsal durumlardan dolayı, bir miktar ortalamayı düşürüyoruz bu sebepten :)
Ben de artık "şampuan kaç para?" diye market raflarını takip etmek istiyorum, ben de artık "hay aq fön makinesi bozulmuş" diye hayata kızmak istiyorum, ben de artık kepeklenmek istiyorum :)

Kartondan ben fakir değilim şablonu çıkart.
Pijamanın sağına soluna koy.
Eski bir diş fırçasını sulandırılmış çamaşır suyuna batır.
Baş parmağınla şablonun sağına soluna hafif püskürt.
Pijamalarını giy.
Berbere git.
Gururlu bir bakış at.
Ve evine dön.

Motosikleti
yok:(
A101 in 10 TL alışverişe verdiği indirimli şampuanı kullanıyorum. Zaten 6 ay gidiyor. Evdekilerin şampuanı 1.500 TL. Hayatım ortalamayı düşürmek olmuş resmen :(
abi sen şampuan kullanmasanda olur bence 😄

sevgili slappy x gariban görünmekte bir problem göremiyorum zira parası olanda gariban görünmek için bir çaba sarf ediyor. boşver fakir edebiyatı yap en azından arkadaşların para istemez 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar