Bende bir huy var...

Motosikleti
600RR
İstemsiz olarak gelişti olayı anlatıyorum..
4 sene önce askerden geldiğim vakit pazardan bir eşofman takımı almıştım, yırtıldı ama diktirdim hala daha giyiyorum,hatta askerden dönerken verdikleri spor ayakkabıyı da hala gül gibi kullanıyorum,fark ettim ki para karşılığı bir hizmet veya mal alacaksam insanlar bana gariban gözüyle bakmaya başladı,bende de bir huy vardır ne zaman berbere gitsem o eşofmanı giyerim ve eve döndüğüm gibi çamaşır makinesine atarım,günde kırk kişinin arkası değiyor sonucta,rahat olamıyorum..neyse tıraş bitti berber dedi ki kardeşim bu sefer benden olsun hatta yanlış anlamazsan benim evde kullanmadığım eşofman takımı var onu sana verebilir miyim dedi,ben biraz üzüldüm sonra güldüm,durumu izah ettim falan filan ama berber hala beni gariban sanıyor ve bazen tıraş parası almıyor:cry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Asla kendini olduğundan küçük gösterme. Bugün 250 TL ödemediğin için kendini şanslı hissedebilirsin ama milletin sana gariban gözüyle bakması kadar onur kırıcı bir şey yok.

Sana yakışan; berberin yüzüne tomar atıp "sen kimsin lan benden para almıyon matrahsız küçük esnaf" demektir

Motosikleti
600RR
Asla kendini olduğundan küçük gösterme. Bugün 250 TL ödemediğin için kendini şanslı hissedebilirsin ama milletin sana gariban gözüyle bakması kadar onur kırıcı bir şey yok.

Sana yakışan; berberin yüzüne tomar atıp "sen kimsin lan benden para almıyon matrahsız küçük esnaf" demektir
yok be usta ben tıraş parası vermedim diye şanslı hissetmedim,geçen ay düyüne giderken saçıma fön çektirip jöle sürdürdüm,benden yine para almayacaktı ama lavabonun içine 500 lira fırlattım ve bir sonraki tıraşın parasını da burdan alırsın dedim,

ha bu arada köyde saç tıraşı 350 tl olmuş keşke 250 olsa..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yok be usta ben tıraş parası vermedim diye şanslı hissetmedim,geçen ay düyüne giderken saçıma fön çektirip jöle sürdürdüm,benden yine para almayacaktı ama lavabonun içine 500 lira fırlattım ve bir sonraki tıraşın parasını da burdan alırsın dedim,

ha bu arada köyde saç tıraşı 350 tl olmuş keşke 250 olsa..
22 Senedir berbere gitmeyen kel bir arkadaşınız olarak 250 TL dedim berber fiyatına ama şiştim. Ben berbere en son gittiğim 2004'te saç sakal 5 TL miydi 5 milyon TL miydi hatırlamıyorum, uzun zaman geçti üzerinden. Askere giderken herkes saç kestirir, ben saç uzattım dazlak kafa yasak diye.

Motosikleti
600RR
22 Senedir berbere gitmeyen kel bir arkadaşınız olarak 250 TL dedim berber fiyatına ama şiştim. Ben berbere en son gittiğim 2004'te saç sakal 5 TL miydi 5 milyon TL miydi hatırlamıyorum, uzun zaman geçti üzerinden. Askere giderken herkes saç kestirir, ben saç uzattım dazlak kafa yasak diye.
boşver sen de ekonomik açıdan bakacaksın,tıraş ve şampuan parası yerine her ay 2 porsiyon fazladan köfte..daha ne olsun

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Yakında biz erkeklerde de kadınlardaki gibi kombin zorbalamaları başlar. Elindeki mala düzgün bakmak ve sahip olduğumuz şeyleri uzun süre kullanmak bir erdem değil midir? Dadalığımdan beri okullarda tasarruf ve çevreyi korumak öğretildi. Son 5 yıldır ise "Kanka 1 yıldır giyiyorum bu montu artık değiştirmem lazım" diyenlerin sayısı bayağı arttı.

Motosikleti
600RR
Yakında biz erkeklerde de kadınlardaki gibi kombin zorbalamaları başlar. Elindeki mala düzgün bakmak ve sahip olduğumuz şeyleri uzun süre kullanmak bir erdem değil midir? Dadalığımdan beri okullarda tasarruf ve çevreyi korumak öğretildi. Son 5 yıldır ise "Kanka 1 yıldır giyiyorum bu montu artık değiştirmem lazım" diyenlerin sayısı bayağı arttı.
ayıptır soylemesi geçen sene pahalı bir marka mont aldım,yaklaşık maaşımın yarısı kadar dı, montu 2 giyişim olması gerek o gün çarşıda dolanırken burnuma yanık susam kokusu geldi,o koku o kadar tarif edilemez tatlılıktaydı ki hemen simitçiye koştum 2 simit 1 tane de karper peynir aldım 40 lira falan olması lazımdı,çıkarken dikkat etmedim ve simitçinin paslanmaz çelik tezgahının sivri köşesini montu taktırdım...

mont cart etti ve ben o simitleri ağlayarak otobüs durağının köşesinde yedim.Ben gariban adamım bünyem yeni ve pahalı şeylere alışık değil,alerji yapıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeni üretim mallar çok çabuk deforme oluyor. Ailem 1993'te İspanya'ya gittiğinde bana "Pepe Jeans" diye bir markadan yeşil renkli bir pilot mont almıştı. Ben de "la Pepe Jeans ne la? demedim ortaokulda giydim, lisede giydim, üniversitede giydim, şu an 46 yaşımdayım, kontun bana gelişinin üzerinden 33 sene geçmiş, modası yok ama mont hala taş gibi sağlam :)

Babam rahmetli 2002'de gitti, bana Paul&Shark bir trençkot vermişti, nereden baksan 40 yıllıktır, giyilebilir ama 70'li yılların solcu parkalarına benzediği için giymiyorum :)

Motosikleti
600RR
Yeni üretim mallar çok çabuk deforme oluyor. Ailem 1993'te İspanya'ya gittiğinde bana "Pepe Jeans" diye bir markadan yeşil renkli bir pilot mont almıştı. Ben de "la Pepe Jeans ne la? demedim ortaokulda giydim, lisede giydim, üniversitede giydim, şu an 46 yaşımdayım, kontun bana gelişinin üzerinden 33 sene geçmiş, modası yok ama mont hala taş gibi sağlam :)
abi sen bilirsin 90ların levis ve mavi jeans pantalonları nasıldı öyle ya..babamda levis pantalon ve deri kemer var sana yemın ederim sanki geçen ay alınmış gibi rengi bile solmuyor ya,ben gördükçe deliriyorum şuan o kadar para döküyoruz ama kalite sıfır

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi sen bilirsin 90ların levis ve mavi jeans pantalonları nasıldı öyle ya..babamda levis pantalon ve deri kemer var sana yemın ederim sanki geçen ay alınmış gibi rengi bile solmuyor ya,ben gördükçe deliriyorum şuan o kadar para döküyoruz ama kalite sıfır
90'larda Mavi Jean's in pek esamisi okunmuyordu ama Levi's yine de iyi markaydı, şu anki gibi likralı saçmalıkları yoktu, kot gibi kottu, dayanıklıydı. 90'lar demeyeyim ama 2000'ler başı aldığım Levi's Engineered Jeans kotlarım hala sapa sağlam ama içine giremiyorum ayrı konu.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
ben yaşadığım olayları anlatsam forumun yüzde 90'ı inanmaz hocam o yüzden daha inandırıcı olanları anlatıyorum iyi oluyor gülüyoruz eğleniyoruz
Takip ediyorum yazılarını hocam, açık ara en şanssız arkadaşımız sen olabilirsin, hak veriyorum buna yani. :D Hayır olay dramatik, ama bir anda kendimi gülerken buluyorum... Sağolsun Kaan abi de olaya benzin döküyor resmen, daha da köpürtüyor gülmeyi. :D :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende kinetix in bir botu var, haala ara sıra giyerim... 1998 de ankaradayken YKM den almıştım... Safi deri... Haala şekli şemali biraz değişmiş olsa da sapasağlam...
Barış küce&limon diye mağaza vardı YKM nin 2 bina yanında.. Ordanda pilot montu almıştım.. Aynı gün.. O da sapa sağlam duruyor ve arada giyiyorum...
1 ay önce falan bir eşofman aldım waykikiden.. ağzı bi tarafa gitti , burnu bi tarafa..
İşin ilginci aynı senin gibiyim bende... Bir şeyi seversem 2-3 tane alırım, kirlendikçe diğerini giyerim... Millet başka kıyafetim yok sanır.. Hatta bir keresinde komşum da sormuştu. :)
3 sene önce falan scektchers tan bir bot almıştım... Goodyear serisi... Çok para vermiştim :)
Kıyamıyorum şerefize . giymiyorum :) Eskirse bu emekli maaşıyla bir daha babayı alırsın diyorum kendime... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
D400
İstemsiz olarak gelişti olayı anlatıyorum..
4 sene önce askerden geldiğim vakit pazardan bir eşofman takımı almıştım, yırtıldı ama diktirdim hala daha giyiyorum,hatta askerden dönerken verdikleri spor ayakkabıyı da hala gül gibi kullanıyorum,fark ettim ki para karşılığı bir hizmet veya mal alacaksam insanlar bana gariban gözüyle bakmaya başladı,bende de bir huy vardır ne zaman berbere gitsem o eşofmanı giyerim ve eve döndüğüm gibi çamaşır makinesine atarım,günde kırk kişinin arkası değiyor sonucta,rahat olamıyorum..neyse tıraş bitti berber dedi ki kardeşim bu sefer benden olsun hatta yanlış anlamazsan benim evde kullanmadığım eşofman takımı var onu sana verebilir miyim dedi,ben biraz üzüldüm sonra güldüm,durumu izah ettim falan filan ama berber hala beni gariban sanıyor ve bazen tıraş parası almıyor:cry:

pek kıyafete özen göstermem bende, atma gibi huyum yoktur. lisede giydigim (2003-2006) montu hala giyerim dışarıya.

o zamanlar aldıgım tişörtler şu an pijama konumunda, bi t anesi yırtık falandı ama idare ediyordu; gecen hafta kol deliği diye yanlıslıkla sırtımdaki minik delikten kolumu geçirince ne yazık ki en sevdiğim tişört mahvoldu. hanım atalım dedi; bekle dedim önce kirlensin yıkamak yerine atarız çöpe. 10 gündür atmamak için giyiyorum vedalaşamadım.

valla saç/sakal/yıkama 750 tl.. bedava yapacaksa dilenci gibi giyinir giderim mis...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar