ben yeniyim galiba

selam arkadaşlar ben siirtten hakan yeni aranıza katılıyorum inşallah beni aranıza alırsınız şimdiden tanıştığımıza memnin oldum.

motorumuda sizinle tanıştırmak istedim ama bi türlü resimlerini sayfaya ekliyemedim yardımcı olursanız ŞOVALYE'yle tanışacaksınız

resim eklemek için www.imageshack.us

Adresine gidiyoruz.

Daha sonra "Gözat" a tıklayacağız. Açılan pencereden göndermek istediğimiz resmi seçeceğiz.

Daha sonra "resize image?" yazan yerin solundaki kutucuğa tıklayıp "640 x 480" i seçiyoruz. Ve "host it" e basıyoruz.

Bastıktan sonra sürenin dolmasını bekliyoruz.

Açılan pencerede "Hotlink for forums (1)" yazan yerin solundaki linki olduğu gibi kopyalıyor ve mesaj yazdığımız yere olduğu gibi yapıştırıyoruz.

Kolay gelsin... resimlerinizi buraya bekliyorum http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/40054-motosikletlerimizin-ilk-cekilen-fotograflari.html

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SOVALYEMİ :) merak ettım neymıs bu bakalım heheh

h.g. aramıza siirtli arkadaşım

hoş gelmisin arkadaş.<bu sitede hem eğlenecek:mrgreen: hem de bilgileneceksin:bounce:.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin aramıza =)) kalıcı olman dılegıyle...:rendeer:

Beni Aralarına Kabul Eden Değerli Arkadaşlarıma

arkadaşlar ŞOVALYE'yi fotoğraflar bölümüne ekledim ordan benim motorla tanışa bilirsiniz SAYGILAR SEVGİLER

ya arkadaşlar bende uğraşıyorum ama hala nasıl avatar konuacağını öğrenemedim banada yardımcı olursanız sevinirim

hs geldın arkadasım bende yenıyım senın gibi :D ama cobuk alısacagımızdan hiç suphem yok saygılarlan

Hoşgeldin paşam...

Katılımcı olman dileğiyle...
Şovelye'yi bak merak ettik valla...Eklemeyi öğrendiysen bizde bi bakalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar