Ben Ve Jinlun um :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------
benveo3jg2.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------
benveolk7.jpg

Son düzenleme:
Güle güle kullanın,şık duruyor.Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin.

szr

Hayırlı olsun , kazasız güzel günlerde binmen dileği ile zevkli sürüşler:cat:

günlük kullanımda seni rahat ettirecek bir motor. kazasız belasız umarım. hayırlı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun umarım başın ağrımaz

hayırlı olsun güle güle pin...yalnız senin moturu cbr 125 geçer ....:p:queen:

o koltuğun üstünde anahtarlar ne yaw..aldığın gibi tamirat a mı başladın:queen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
gerçekten şık bir motor
Allah kazasız belasız sürmeni nasip etsin

Son düzenleme:
Hepiniz iyi dilekleriniz icin Sagolun.Valla Hayatimda saysam 10na yakin farkli model ufak motor scooter kullandim ama Ayaktan Vitesli mOtorlarla aram iyi degil :-( bu cbr cbf vb..
isin gercegi Anlayamadigim Nokta Yok Pratik Olarak Calistirma Kapatma-Vites Atma Vites Dusurmeyi biliyorum Anlatabilirim anlatsam bu ekran tamami dolar ama;Uygulamaya gelince SIFIRIM.Calistiriyorum Gidiyorum Daha Motor 30km de Vitesleri gecisli kullanayim diyorum 1-2derken bos vitesi atliyorum 3-4-5 ters inerkende 5-4-3-2 bosa ordan 1e gec duracak olursan 1den Bosa gec dediler ama ayagimiz hassas deil 2den 1egeciyorum bos vitesi bulamadim :)
Gidisi guzel desem tuhaf olur.Yaklasik 3senedir vitesli motora binmedim bıyu yapisi geregi iri duruyor ve 125kilo ben ise 55 yani benden 2kat agir bir motor kullanmam cok dikkat istiyor :) ama yinede suan hersey guzel

Son düzenleme:
hayırlı olsun zamanla alışırsın bi bakmışın 125 cc kesmiyor 250 olsun istersin

Kardes Hayırlı Ugurlu OLSUN. Allah Kaza Bela Vermesinn Yolun herzaaman acık olsun

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hayırlı olsun güle güle kullanda, hala arkadasın sorusuna cvp vermedin o anahtarların ne isi var selenin üstünde neyin tamirini yapıyosun :)

Hepiniz iyi dilekleriniz icin Sagolun.Valla Hayatimda saysam 10na yakin farkli model ufak motor scooter kullandim ama Ayaktan Vitesli mOtorlarla aram iyi degil :-( bu cbr cbf vb..
isin gercegi Anlayamadigim Nokta Yok Pratik Olarak Calistirma Kapatma-Vites Atma Vites Dusurmeyi biliyorum Anlatabilirim anlatsam bu ekran tamami dolar ama;Uygulamaya gelince SIFIRIM.Calistiriyorum Gidiyorum Daha Motor 30km de Vitesleri gecisli kullanayim diyorum 1-2derken bos vitesi atliyorum 3-4-5 ters inerkende 5-4-3-2 bosa ordan 1e gec duracak olursan 1den Bosa gec dediler ama ayagimiz hassas deil 2den 1egeciyorum bos vitesi bulamadim :)
Gidisi guzel desem tuhaf olur.Yaklasik 3senedir vitesli motora binmedim bıyu yapisi geregi iri duruyor ve 125kilo ben ise 55 yani benden 2kat agir bir motor kullanmam cok dikkat istiyor :) ama yinede suan hersey guzel

hayırlı olsun aynisinden bende var sorması ayıp kaç ytl verdin sen bu motora ? işim acıgı ben pek memnun degilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar