- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Nazar oldu motorum. Kaza yaptım. Bu haftasonu uçmakdere yok. Bir süre araba ile gezeceğimkendi kaza videom mevcut ama
![]()
Kardeşim, Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun.
Nazar oldu motorum. Kaza yaptım. Bu haftasonu uçmakdere yok. Bir süre araba ile gezeceğimkendi kaza videom mevcut ama
![]()
Teşekkürler. Yok birşey. Koruma takozlarını yenilemek lazım şimdilik.
![]()
Geçmiş olsun. Size birşey olmamış olması sevindirdi, motosiklet önemli değil, kafanıza takmayın.
Kaza videosunu paylaşırsanız biz de buradan sizi bol bol topa tutabiliriz :cherry:
Bir süre motosiklete binememenizin nedeni umarım bir incinme veya sakatlanma değildir. Birşey olmadı demişsiniz ama, düşündürmedi değil.
Gecmis olsun hacı.
Aman dikkat..
tekrardan büyük geçmiş olsun
burda da gömücemde neyse arkadaşlarının arasında rencide etmim şimdi :queen::bounce:
Ben video’yu gösteririm de nedense utanıyorum yaptığım kekoluktanale:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Teşekkürler. Şans denen faktörün ne olduğunu bu sefer anladım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Abi sana özelden whatsapptan atayım videoyu![]()
Uçmakdereye gidiyodum bende gölün ordan geri döndüm karşıma 3 köpek çıkınca yol berbattı çakıl taşlıydı kaza yaparım diye zorlamadım döndüm deli olcam
Geçmiş olsun, sen motor kullanma trafiği kilitliyorsun.